Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

zor bir desen çizimi yardım

byzalim29

🌱Yeni Üye🌱
kemer üstündeki deseni almak istiyourum. malesef çok zor.

üstadlar yardım edin

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bitmaps > Quick Trace Seçeneğini bir deneyin... Renkler yakın olduğu için istenilen verimi alamayabilirsiniz ama denemekte fayda var...

byzalim29

🌱Yeni Üye🌱
dedidiğini hem corel de hemde illustrator de denedim başarısız

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Birde Bitmaps > Outline Trace > Logo'dan Detail'i %100 yapıp dene. Ayrıca Photoshop'ta da kesebilirsin resim kalitesi çok kötü değil tabi ki çok büyük bir kağıt ebatına baskı olmayacaksa.

Son düzenleme:

byzalim29

🌱Yeni Üye🌱
ilgin için teşkürler

denedim ama başarısız

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
:D kim ne yapacaksa o deseni valla bravo güzel istek
aslında çok da zor değil corelde çizilebilir ama
direk vektör yapma yöntemleri
işe yaramaz çok renk geçişi var

terrybogard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb, o iş çok zor da değil aslında o iş çizilecek yapacak bir şey yok! Tabi kişinin mouse hakimiyeti ve vektör çizim pratiğinin kabiliyetine göre değişir bu zaman, farkettiğim kadarıyla desenler aynı sadece çoğaltılmış diğer yön ve açılara uygun olanları çizip üzerinden kopyalamanı tavsiye ederim, iyi çalışmalar..

byzalim29

🌱Yeni Üye🌱
soldaki desenin perspektifi bozuk ,sağ tarafta desenin aynısı duruyor fakat silinmiş desen

corelde birez çizmeye başlarsanız göreceksiniz abuk bir desen çıkıyor ortaya

çizimi yapan bir üstad varsa bir örneğini görelim

XPPRO

🏅Acemi Tasarımcı🏅
metal tokanın üzerindeknden bahsediyorsan kemer deme, toka de yanlıslık olmasın.
yok kemerın ustundekınden bahsediyorsan (deri kısımdan) o da bu kadar buyutulecek bırsey degıul:)

vıcem

🌱Yeni Üye🌱
freehand mx yada coreli önerebilirim sana arkadaşım..

byzalim29

🌱Yeni Üye🌱
geomathrix öncelikle emeğin için teşekürler. ama bu çizim yeterli değil, desen lazerde işlenecek bu çizimde buradan bunu çıkartmak zor.

bu desen biraz el kabiliyeti ve desenin çizimini önce kafada bitirmek ile aLAKALI ,O KAFA DA BENDE YOK:)

neyse eğer sonuçlandırırsam buraya resmini koyarım

xserdarx

🌱Yeni Üye🌱
ne yapacaksın bunu ben 3 yıldır kemer üzerine çizimler yapıyorum tasarım yapıyorum bir suru arşivim var. artcamda çizilir bir parça çizdiğinizde kolonlarsınız. 1320 mm olarak kemer kalıbını cıkartırsınız.

geomathrix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Lazerde işlenecek ise sıfırdan çizmeni tavsiye ederim, resmi alt layera koyup kilitle, sonra üst layerda çiz, kopya kağıdı mantığı, biraz zaman alır ama temiz olur, ben bu gibi durumlarda başka bi programı kullanıyorum onda çizim yapmak çok daha kolay, ordan corele convertliyorum mis gibi oluyo, programın adı rhinoceros, kullanmayı biliyorsan orada çiz bilmiyorsan uğraşma corelde devam et.

geomathrix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu arada must master isimli arkadaşıma cevap vereyim, trace bitmap seçenekleri ile yaptım.

müellif

🌱Yeni Üye🌱
corelde papatya çizimi nasıl yapılabilir.bi şekilde bayaa kullandım bu programı ama hiç dokunmadığım yerler var.çözemedim.yardımcı olursanız sevinirim

müellif

🌱Yeni Üye🌱
konu açmaya değer bulmadım.kendi yöntemlerimle çözdüm artık.ben otamatik olarak yapılabilir mi die merak etmiştim.saolun