Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

AGM Reklam Web Site

screwshell

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
görsel güsel fakat templaten bir farkı yokmuş gibi duruyor daha farklı birşeyler deneyebilirsin emeğine sağlık.

template olayını anlayabilmiş değilim halen.

Tasarım tasarımdır sonucta ama templateye benzemek nedir onu anlayamıyorum....

sağol tşkkür ederim

brkylmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.burakyilmaz.com.tr
siya olan menü alanında yanii daha da acıklayıcı olayım
yukarıdan asagı kırmızı siyah ve gri inmişsin ya ordaki siyahı uçuk buz mavisi gibi bir renk olarak kullanırsan hem siyahlar birbirini boğmaz hemde uyumnlu bir renk çifti daha yakalamış olursun :)
genell itibar ile "template" olabilecek kadar kaliteli bir çalışma olmuş
tebrik ederim.

screwshell

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
buz mavisi olmazdı.
Neden olmazdı çünkü şirket profili bu şekilde gri siyah kırmızı ve beyaz renkler kullanılıyor.
Onun için tercihim bu yönde...

teşekkür ederim

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Template'e benzemiş :) tabii ki böyle birşey demeyeceğim, template nedir insanların bence önce bunu sorgulaması gerekiyor, bu template'i yapanlar insan değil mi? buna da değinilmesi gerekiyor. ayrıca herhangi bir şekilde "bu bir template" diyebiliyorsanız karşınızdaki insana hırsız diyorsunuz gibi birşey, bu kadar kolay kullanmayın bence bu cümleyi..

Okudum bütün yorumları evet talihsiz bir ubuntu benzerliliği veya çalıntısı (bilemediğim bir konu için kimseyi üzmek istemem) var.. Ama sizle alakalı olmadığını belirtmişsiniz zaten. Tasarımınızı değerlendirmeye sıra gelirse, bence grafiksel olarak ortalama sayılacak düzeyde, giriş zaten logo'da yer alana düzenlemelerden ibaret sayılabilir. Bu yüzden içerik üzerine konuşmak daha doğru olur, hiyerarşi denen pek birşey yok malesef, Reklam, Dekorasyon, Promosyon, Anasayfa, İletişim, Ulaşım, Referanslar, Faaliyetler, sanıyorum bunlar bir menü ama paramparça, farklı yerlerde, he ayrı şeylerse birbirlerinden hiç farkları yok.. Yerleşimleri malesef çok dağınık ve hiç güzel durmuyor. Sayfa içerisindeki "Dekorasyon" ve "Promosyon" başlıklarının kalitesi gayet göz alıcı fakat sitenin geri kalanında bu hava korunamamış diyebilirim. İçerik ortalanmış çok basit bir fonttan ibaret tutulmuş, gözü yoruyor, genel çerçeve ve arkaplanda malesef insanı boğar nitelikte, fazla cancan olduğu için arkadaşlar güzel demiş hissiyatına kapılıyorum. Daha sade kullansanız kullanıcının gözünde cancan olmazdı ama rahat ve işlevli bir tasarım olurdu gibi.

Kolay Gelsin...

mxunal

🌱Yeni Üye🌱
ilk sayfadaki screenshot açılmıyor bende. bu yüzden google'da agm reklam yazdım ve agmreklam.com'a girdim. eğer site şu anda gördüğüm ise, bir reklam firması için çok daha iyi bir tasarım yapmalısın bence. ayrıyeten firefox'ta acaip sapıttı site.. ya da benim şu anki pc deki firefoxta bi sorun olabilir tam bilmiyorum. ancak bu siteyi açıkçası beğenmedim, çok daha iyilerini yapabilirsin. bence bu ışık var sende.