Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatör Çizimlerim ( YETENEK SINAVINA Girmek İçin Yeterli mi ? )

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
hadi ya :) Tugba nerden anladın... Kitapı nie aldımı sanıosun cnm ? süs için mi... 5 yıldır elime kalem almadım diorum resim çizmek için... neise ADMİNlerden biri olurda görürse konuyu kapatırsa sewinirim... yetenek sınawına hazırlanmadığım için kazanamadım... tekrar hazırlanmayı düşünmüyorum, kitabıda verdim birine.... ;)

Tuqba

🌱Yeni Üye🌱
kitabı bana nie vermedin :D ktbtaklern aynısı dedk bişi dmedk :D gzl çiziosun leynn:D

medo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tebrikler çizimlerin güzel.. Ama bence çizimlerini çizgisiz bir kağıda yaparsan daha hoş dururlar..

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
peki merve yanyana gelince brakırım sana cnm . :) ;)

saol medo.. ama bundan sonra çizcemi sanmıorm :)

şeydaa

🌱Yeni Üye🌱
ya bende özel yeteneğe hazırlanıyorum ve yeteğinin olduğunu düşünüyorum fakat ışık gölge ve perspektifte sorun yaşıyosun galiba bence sen bu seneki sınava gir gelişince çok güzel oluyo ben özel bi kurs alıyorum. hangi şehirdesin bilmiyorum fakat eğer ankara ya da kayserideysen bu kursu tavsiye ederim eğer gitmk istersen.;)

MoRuQo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok geç kalmadın baya bi zamanın var ama bu çizimler ii üniversiteler için yeterli değil ben gazi üniv görsel iletişim tasarım bölümü 2. sınıf öğrencisiyim desen konusunda bilgim olduğunu düşünerek yorum yapayım dedim çok ciddi anatomi hataların var oranları çok bozuk perspektif hatalı ama daha zamanın var 2 haftada hazırlanıp sınava giren leri tanıorum eğer gerçekten istiosan yaparsın bi atölyeden destek al derim

Tuqba

🌱Yeni Üye🌱
hadi ya :) Tugba nerden anladın... Kitapı nie aldımı sanıosun cnm ? süs için mi... 5 yıldır elime kalem almadım diorum resim çizmek için... neise ADMİNlerden biri olurda görürse konuyu kapatırsa sewinirim... yetenek sınawına hazırlanmadığım için kazanamadım... tekrar hazırlanmayı düşünmüyorum, kitabıda verdim birine.... ;)

teo aldm bn kitabı cnm saol ya yinede :D

elci

🌱Yeni Üye🌱
Çizgisel tonlama yapmaya çalış.(yani çizgiyle ton-Kalın çizgi ince çizgi şeklinde)

du_rock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oran orantı kötü ama genel anlamda çokta kötü değil sürekli çizmek gerekiyor ben o kareleme tekniğini anlamadım o teknik vardır ama o kadar ince mi çalışıyorsun yoksa kağıt mı kareli :) çok kalıp kullanma sınavlarda tavsiye edilen bir olay değil ama yardımcı çizgilerin her daim olsun
İyi çalışmalar şimdiden başarılar

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
tşk... kursa qitmeyi düşünüyorm tabi bu çizimlerle sınawa girilmez :)
tuqba onemli deqil tatlım her zmn :)

nurksl

🌱Yeni Üye🌱
çok çalışman lazım arkadaşım çokk

esmerkral

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben samsünda oküyorm bürada püana bakıyorlar yetenek sınavı pek onemlı ılk asamayı ğeçersen tamamdır ossden ıyı püan alırsan rahatlıkla ğırersın

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Hadi ya :S
haftaya kursa başlicam bu konuyu açtığımda geçen senenki yetenek sınawından bahsediyodum şimdi biraz daha iyi elim, inş. kazanırz..