Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birincisi ''magician'' isimli çalışmam.tamamen photoshop programında çizdim ve renklendirdim.ikinci çalışmanın ismi ise ''çocukluk oyunları''.kağıt üzerine çeşitli maddeler dökerek lekeli bir zemin elde ettim ve üzerine illüstrasyonumu çizdim ve photoshop programında değerleri ile oynadım ve renklendirdim.
Bunlara bayıldım bayıldım !!! çok güzeller denemeler her zman iyi ve güzel sonuç vemrye bilir ama siz bu işi biliyorsunuz . tebrik ederim başarılar dilerim ...
ilk cümlende, yazmaya çekindiğim düşüncelerimi dile getirmişsin.
İllüstrasyonları yaparken ruh halimin çalışmaya yansıdığına eminim...Hatta bazı günler bu açıkça belli oluyor. Çoğunlukla da geçmişe ve çocukluk dönemlerine olan özlem ağır basıyor duygu olarak ve kişisel çalışmalarımda bunun yansımaları kaçınılmaz oluyor.
Bu arada covenantt ve mermaid arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum.
Eline sağlık Kahraman, bir kaç sene önce net aracılığı (e-canavar) ile çalışmıştık, seni tekrar nette görmek güzel....Başarılar dilerim çizgi kariyerinde.