Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel kareler, kadrajınızda oldukça sağlam. Tek sorun izzet paşa camii'nde ki sol alt bölüm, croplansa daha iyi olabilirdi belki. Kurgusal çekimlerinize de diyecek yok başarılılar. Tebrikler. Favorim 4. çekiminiz "çatalören köyü girişi".
Güzel kareler, kadrajınızda oldukça sağlam. Tek sorun izzet paşa camii'nde ki sol alt bölüm, croplansa daha iyi olabilirdi belki. Kurgusal çekimlerinize de diyecek yok başarılılar. Tebrikler. Favorim 4. çekiminiz "çatalören köyü girişi".
yaw bunlar amatörceyse; bende grafikerim :rofl: Önce sen beğen;saygı duyki herkes beğensin!Amatörce falan değil;gayet bilinçli çekilmiş karaler!Bu kadar mütevazi olma arkadaşım; ben çektim de altına kalınca imzanı at! Okadar. Saygılar
yaw bunlar amatörceyse; bende grafikerim :rofl: Önce sen beğen;saygı duyki herkes beğensin!Amatörce falan değil;gayet bilinçli çekilmiş karaler!Bu kadar mütevazi olma arkadaşım; ben çektim de altına kalınca imzanı at! Okadar. Saygılar
Teşekkür ederim... Sanata, sanatçıya, emeğe vb. herkesin bakış açısı farklıdır!!! diyorum ve amatörce derken fotoğraf sanatının üstatlarının yanında kendimi amatör gördüğümü anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca yaptığım işleri beğeniyor ve altına da imzamı atıyorum fakat 25 puntoyla değil... Bukadar Saygılarımla. Ersin Deniz Durum