Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğru hocam sizde haklısınız ama ben konuya biraz uzağım... ne kağıt türlerini biliyorum ne de gramaj hakkında bilgim var... sizin benim verdiğim detaylara uygun ortalama bir fiyat vermenizi bekliyordum!
Net Ofset valla fiyat dışında her şey ile ilgileniyorsunuz...
Benim aslında Türk forumlarda hiç hesabım yoktur, dikkat ederseniz sadece fiyat teklifi alabilmek için üye oldum buraya... Yabancı forumlarda bir şeye ihtiyacım olduğunda (grafik, banner, flash) fiyat teklifi isterim insanlar fiyat verir ve fiyatlar diğer üyeler arasında rekabet için düşürülür... benim bir forumda en çok sediğim nokta budur. Burda da aynısını yapmaya çalışıyorum!
Fiyat düşürüp ucuza yapmak öyle mi peki bu insanların emeği ne olacak o zaman kusura bakma sen yabancı formlara git burası müzayede salonu değil her emeğin bi karşılığı vardır. 1000 adet kitap bastıracan ucuz olacak ben 100 tl ye yapıyom oldu mu beğendin mi ? Lütfen emeğe saygı.......................
Ya sen daha kullandığın kelimelerin anlamını bilmiyorsun, müzayede: açık arttırma yönteniyle satış anlamına gelir... ben fiyatı arttırmaya değil, düşürmeye çalışıyorum.. kusura bakma işine gelmedi demi...
Emeğin bir karşılığı var tabi bunuda vermeye hazırım ama en iyi teklifi verene
Benim ne yapıp yapamayacağıma da sen karar veremezsin! Boş boş yorum yapma.
Fiyat düşürüp ucuza yapmak öyle mi peki bu insanların emeği ne olacak o zaman kusura bakma sen yabancı formlara git burası müzayede salonu değil her emeğin bi karşılığı vardır. 1000 adet kitap bastıracan ucuz olacak ben 100 tl ye yapıyom oldu mu beğendin mi ? Lütfen emeğe saygı.......................
bence bu işe bir kural getirilsin bu şekilde fiyat kırmalarına sebep oluyor ve buda bazı uyanıkların işine geliyor, mümkünse bu tarz konulara teklif verilsin. bir konu açacam birazdan bu konuyla alakalı
Kitabı yazmak mı daha çok emek ister yoksa makinalara bastırmak mı?
Türkiye'de hemen hemen her konuda şeffaf olmayan fiyat politikası ile iş yapılmaya çalışılıyor... kimse şu olursa şu fiyat bu olursa bu fiyat demiyor, ondan sonra her önüne gelene farklı fiyat...
Forumlar insanlara yardımcı olmak için kurulur, şirketleri zengin etmek için değil... tabiki burda fiyat kırmaları olucak, hatta iş yeri sahiplerinin forum üyelerine özel fiyat avantajı vermesi de güzel bir örnek olur...
bence bu işe bir kural getirilsin bu şekilde fiyat kırmalarına sebep oluyor ve buda bazı uyanıkların işine geliyor, mümkünse bu tarz konulara teklif verilsin. bir konu açacam birazdan bu konuyla alakalı