Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

1 afiş 10 logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arapaho

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yerel bir kampanya için bir afiş çalışması yapıcam,afişte slogan,kampanya,kampanyanının hangi kuruluşlarda olduğu bu üçünün bulunması gerekli,kampanyanın olduğu 10 kuruluşun logosu afişin içinde etkili bir şekilde olmalı...bunun gibi bir yerleşim örneği verebilecek olan varmı,yada fikir verebilecek??

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar yerel bir kampanya için bir afiş çalışması yapıcam,afişte slogan,kampanya,kampanyanının hangi kuruluşlarda olduğu bu üçünün bulunması gerekli,kampanyanın olduğu 10 kuruluşun logosu afişin içinde etkili bir şekilde olmalı...bunun gibi bir yerleşim örneği verebilecek olan varmı,yada fikir verebilecek??

Yerleşim örneğinden kastınız tasarım şablonu mu?

arapaho

🌱Yeni Üye🌱
evet.........

şablon gösterebilcek olan yokmu.?

arkadaşlar afişe 10 logo,10 promosyon koyabileceğim birşablon yok mu?,aranızda fikir verebilecek olan???*

Moderatör tarafında düzenlendi:

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım sert cevaplar verilince sert olunuyor ama kaçıncı defadır bunu soruyorsun? Yahu bu kadar örnek afiş var aç bak...5 tanesını yan yana dıger 5 ını onun altına koy...al sana 10 logo 1 afıs...oldumu yeterlımı ? bu sımdı senın tasarıımın olduysa eger rengınıde turuncuden beyaza gecıslı yap..yanınada bir iki floral desen koy...oldu bitti AFİŞ!!!

Olur mu hiç böyle? Biz sana şunu bunu yap dıyemeyız kı..sen kafandakılerı yap bız sana yonlendırmeler yaparız...İyi çalışmalar..

arapaho

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım cevabın için teşekkürler,son mesajımdada yazdığım gibi "fikir" arıyorum,yardım bu kadar zor olmasa gerek...örnek bir çalışma bulsam heralde sormazdım...ama sen yine saolasın...

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Zor olmayan bir şeyi neden bizden istiyorsunuz peki ?
Biz size fikri verdigimizde siz ne yapmış olacaksınız?

arapaho

🌱Yeni Üye🌱
sizin için yardım etmek bu kadar zor mu?yardım etmek sizin için kolay olduğu için bu forumda soru soruyoruz,yoksa iskambil forumunda da sorardık...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
sizin için yardım etmek bu kadar zor mu?yardım etmek sizin için kolay olduğu için bu forumda soru soruyoruz,yoksa iskambil forumunda da sorardık...

tabiki de cevap vermek zor değil.... sizin için forum içersinde binlerce örnek çalışmalar var konudan konuya değişiyor... lütfen linki takip ederek konuları girip inceleyin tüm çalışmaları

Afiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...