Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

10 Erdem

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Cohar DUDAYEW

DudayewTipografiWorkcopy.jpg

callmenow

🌱Yeni Üye🌱
tebrikler arkadaşım

klasik bi tipografi fakat yapmaya da cüret gerektiren bi teknik bence

başarılar...

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ederim
Yorum yapma zahmetinde bulunan ilk kişide siz olduğunuz ve beğendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim=)

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim
Yorum yapma zahmetinde bulunan ilk kişide siz olduğunuz ve beğendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim=)

yorumlar ve elştiriler konusunda acelecı olmamalısınız eger bu çalışmaya yorum yapılmamışsa mutlak sizin attıgınız saatte bişey vardır veya o sıra sızınle birlikte başkalarıda konu açmışsa konu arada kaynamış olabılır konunuza su ana kadar 67 kısı bakmış ve sız bu konuyu 2 gun once acmıssınız yanı benım tahmınım dogru bırazda sabırlı olursanız calışmanıza mutlak yorumlar gelecektır bakın ben 2 gun once konu actım ve halen yorum yok ve olmamasınıda normal karşılıyorum bazen goren kr olabılıyoruz çalışmanıza gelınce baya emek harcamışsınız emeğinize sağlık

serseriboy1331

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık zahmetli bir iş sabır ister ama şu bıyığın sol tarafındaki kırmızılık olmasa idi dah a güzel olurdu ve biraz yüze yazılarla gölge yapsaydın daha güsel olur düşünüyorum çalışınca oluyor

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlar ve elştiriler konusunda acelecı olmamalısınız eger bu çalışmaya yorum yapılmamışsa mutlak sizin attıgınız saatte bişey vardır veya o sıra sızınle birlikte başkalarıda konu açmışsa konu arada kaynamış olabılır konunuza su ana kadar 67 kısı bakmış ve sız bu konuyu 2 gun once acmıssınız yanı benım tahmınım dogru bırazda sabırlı olursanız calışmanıza mutlak yorumlar gelecektır bakın ben 2 gun once konu actım ve halen yorum yok ve olmamasınıda normal karşılıyorum bazen goren kr olabılıyoruz çalışmanıza gelınce baya emek harcamışsınız emeğinize sağlık

Bu konuda haklı olabilirsiniz.Aynı gün açtığım 2 konum daha var ve ne yazıkki hala yorum yapılmamış 2-3 gün geçmesine rağmen.Forum ortamıdır görmemiş olabilir üyelerimiz lakin insanın elinde olmuyor bazen bu sabırsızlık durumu.Burası profesyonel bir platform ve yapılançalışmalara profesyonellerden yorum yapılmasını heyecanla bekleyip birde yorum göremeyince insanın şevki kırılabiliyor bu nedenledir sabırsızlık durumu:)

Ayrıca serseriboy1331 kardeşim teşekkür ederim.O kırmızılık göze batıyor olabilir ama bilerek orayı kırmızı yaptımki ordaki farklı geçişi göstermek için.Çalışmayı henüz bitirmeyi düşünmüyorum o yüzden gölgeleme fikriyle içimi okudun gölgelendirmeyi uygun zamanda yapmayı planlıyorum=)

ilginiz için teşekkür ederim iyi forumlar=)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
zahmetli bir çalışma olduğu belli ellerine sağlık

grafik_adam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
taklit bu tarz çalışmalar çok var ve daha önce yapanlarda da yaratıcı bir etki bırakmadığı gibi burada da yok.. tasarım yapılmış gibi gözükebilir ama değil.. ve çok uğraştırıp kendini yordun sanırım.. yinede emeğe saygı tabi.. şimdiden beni tanı istersen çok gerçekçi ve de açık konuşurum bir süredir yoktum bu forumda ama geri döndüm artık buradayım. bende işlerimi koyduğumda sizlerde açık sözlü ve de objektif şekilde eleştirebilirsiniz. kolay gelsin.. kalın sağlıcakla..

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
sizin yada bir başkasının olmasına gerek yok yorum yorumdur yorumları kaldıramayacak seviyede olsaydım bu forumda çalışma paylaşmazdım zaten.Çalışma konusunda ise fikirlerinize saygı duyuyorum ancak bu teknik çok uzun yıllardır kullanılan bir teknik.Yorumlarınıza dediğim gibi saygım var lakin "taklit" yakıştırması bana ve çalışmam vermiş olduğum emeğe bir hakarettir.Açık sözlü olmanız haddi aşan tabirler kullanabileceğiniz anlamına gelmez.Bu işe taklit diyemezsiniz.Unutmayın sizde bu işe başlarken bir başkalarının yaptıklarını taklit ederek çalışmalar oluşturuyordunuz.Lakin bu çalışma (teknik yaygın olsada) tamamen özgün bir çalışmadır.
Saygılarımla

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Baya bir emek verilmiş...
Çok güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık.

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
Emeğine sağlık arkadaşım, tebrik ederim.

Th£_G@RD!Y@N

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gerçekten Güzel Bi Çalışma ve Güzel Bi İnsanı Çizmişsin :) Ellerine Sağlık :)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
taklit bu tarz çalışmalar çok var ve daha önce yapanlarda da yaratıcı bir etki bırakmadığı gibi burada da yok.. tasarım yapılmış gibi gözükebilir ama değil.. ve çok uğraştırıp kendini yordun sanırım.. yinede emeğe saygı tabi.. şimdiden beni tanı istersen çok gerçekçi ve de açık konuşurum bir süredir yoktum bu forumda ama geri döndüm artık buradayım. bende işlerimi koyduğumda sizlerde açık sözlü ve de objektif şekilde eleştirebilirsiniz. kolay gelsin.. kalın sağlıcakla..

Öncelikle arkadaşın yorumuna bir yorum getiriyim..Bırakında sizin çok gerçekçi ve açık sözlü olduğunuza biz karar verilim siz kendinizi övmeyin:wink:Açık sözlü olmakla ukala olmak arasında ince bir çizgi vardır ve siz bunu aşmısınız. İmzanızda uzun uzun yazdığınız maddelere öncelikle kendiniz uyarsanız..hem sizin yorum yaptığınız insanlar, hemde size yorum yapan insanlar mutlu mesut yaşar gider..

Çalışmaya gelince..fikir olarak güzel bir düşünce..kullandığınız teknik zahmetli ve ciddi anlamda oyalan bir teknik. Bu açıdan bazı yerlerdeki göze batan hatalar biraz daha üzerine düşüldüğünde düzelecektir sanırım..bu tarz başka çalışmalarınızı gördüğümüzde eminim daha iyi bir sonuç çıkmış olacaktır..Ellerinize sağlık..

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
"O'nu anlatmaya yetmez 10 erdem" demişsiniz ama 6sı kırmızı ile belirgin edilmiş, 10 taneside kırmızı olabilirdi diye düşündüm. Diğer 4 tanesini aramak zorunda kalmazdık. =)
Ellerine sağlık.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sabır işi güzel olmuş emeğine sağlık...

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gerçekten Güzel Bi Çalışma ve Güzel Bi İnsanı Çizmişsin :) Ellerine Sağlık :)

Teşekkür ederim dostum :)

Öncelikle arkadaşın yorumuna bir yorum getiriyim..Bırakında sizin çok gerçekçi ve açık sözlü olduğunuza biz karar verilim siz kendinizi övmeyin:wink:Açık sözlü olmakla ukala olmak arasında ince bir çizgi vardır ve siz bunu aşmısınız. İmzanızda uzun uzun yazdığınız maddelere öncelikle kendiniz uyarsanız..hem sizin yorum yaptığınız insanlar, hemde size yorum yapan insanlar mutlu mesut yaşar gider..

Çalışmaya gelince..fikir olarak güzel bir düşünce..kullandığınız teknik zahmetli ve ciddi anlamda oyalan bir teknik. Bu açıdan bazı yerlerdeki göze batan hatalar biraz daha üzerine düşüldüğünde düzelecektir sanırım..bu tarz başka çalışmalarınızı gördüğümüzde eminim daha iyi bir sonuç çıkmış olacaktır..Ellerinize sağlık..

Tha wöğepsew :)

"O'nu anlatmaya yetmez 10 erdem" demişsiniz ama 6sı kırmızı ile belirgin edilmiş, 10 taneside kırmızı olabilirdi diye düşündüm. Diğer 4 tanesini aramak zorunda kalmazdık. =)
Ellerine sağlık.

Bu konuda haklısınız zaten çalışmanın düzenlenmiş hali o şekildeydi bu ilk hali ve pc de bu olduğundan bunu eklemek istedim ama bu akşam yeni halini eklerim.Bu önemli bi eksik farkındayım zaten çalışmayı sonradan tekrar düzenlememin amacı buydu.512 mb rami olan bi pcde bu kadar çok yazı layeriyle çalışmak pek kolay olmuyor :)