Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

10 Kasım Afiş Çalışmam

MustafaKARA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bahcesehirtebesir.com
10 Kasım için hazırladığım çalışmam:

10kasm.jpg

Yorumlarınızı lütfen benden esirgemeyin, şimdiden beğendiğiniz için teşekkür ederim.:rofl:

Benzer konular

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Unutamadık olmamış unutmadık olur. Unutamadık unutulmak istenipte unutulmayanlar için söylenir oysaki burdaki mesaj unutmamak olmalıdır... Genel olarak güzel

MustafaKARA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
İlk olarak beğendiğin teşekkür ederim. O tür eleştiriler bunu gösterdiğim kişilerden de aldım. Yanlış anlaşılıyor ben orada; o kadar etkiledi ki unutamadık anlamında kullandım.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
genelde afiş boyutları 50x70 oluyor bu farklı olmus K.Atatürk imzası biraz daha büyük olmalı :) genel olarak çok güzel zaten Atamızın gözleri söylüyor herşeyi :) başarılar

MustafaKARA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
Ben A4 kağıdı büyüklüğünde yaptım. Resmi bir yerde kullanmayacağım, Eğer kullanırsam da A4 olarak kullanırım. Teşekkür ederim beğendiğiniz için.

bywebcan

🌱Yeni Üye🌱
Tebrikler, renkler ve "Ata" 'mızın gözlerine odaklanman çok başarılı ve yerinde olmuş. Başlık her halükarda isteğe göre değiştirilebilir tabi :))

bywebcan

🌱Yeni Üye🌱
Bu arada sadece göz bebeklerini renklendirsen ve belirgin yapsan, afiş boyutunu daha farklı yapsan diorum tadından yenmez :)

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu güne özel bir çalışma yaptığın için seni tebrik ediyorum,bu duyarlılığını kutluyorum...
Çalışmana yorum yapmıyorum,arkadaşlara katılıyorum...

hakanyeles

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
teserrart.spaces.live.com
Hoş bir çalışma, fakat resim sanatından bir örnek vereyim , 4 te 3 lük portrelerin ön tarafı boş bırakılır, Bu güzel afişte de Atatürk'ü sağa yakın görmek istedi gözlerim.

MustafaKARA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
Bu yorumu okuduktan sonra benimkilerde öyle görmek istedi. Daha bu işte çok yeniyim bu ayrıntıları çalışmayı yaparken düşünebilirim umarım. Tekrar teşekkür ederim.

sokarex

🌱Yeni Üye🌱
unutmadık...
ayrıca resmi ortalasan daha iyi olacaktı gözlerde renkli olmalıydı bence