Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

10. Yıl Logosu

sync_up

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir dersanenin 10. yılı için yapılmış bir çalışma. Üzerinde fazla durulmadan, kısıtlı zaman aralığında çıkarılmış bir logo...

10ux4.jpg

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim hoşuma gitti gerçekten zaten 10 un içindeki s harfi dersanesin kendi logosu ve bütünlük olarak güsel olmuş ellerine sağlık

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir gayet hoş ancak rakamların daha anlaşılır olması çalışmayı daha güzel hale getirebilirdi bence sen 10. yıl demesen ve logoda "hizmette 10. yıl" yazmasa ben onun 10 rakamı olduğunu biraz zor anlardım. birde yeşil yerine başka renkler denesen nasıl olur merak ettim.

sync_up

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir gayet hoş ancak rakamların daha anlaşılır olması çalışmayı daha güzel hale getirebilirdi bence sen 10. yıl demesen ve logoda "hizmette 10. yıl" yazmasa ben onun 10 rakamı olduğunu biraz zor anlardım. birde yeşil yerine başka renkler denesen nasıl olur merak ettim.

Rakamları daha anlaşılır hale getirmek için öneriniz var mı? Bunu söylerseniz üzerinde uygulayıp tekrar buraya koyabilirim ve o zaman üzerinde tartışabiliriz. Renk konusunda alternatifleri deneyeceğim...

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Swish ailesinden 721 BT Bold u denebilirsin yada 721 Condensed Bold u denemeni tavsiye ederim. eleştirimi dikkate aldığın içinde ayrıca teşekkür ederim.

sync_up

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Söylediğin karakterlerle bu çalışmayı tekrar hazırlayıp buraya koyarım. O zaman tekrar bi eleştirilerinizi alırım artık...

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sabırsızlıkla bekliyorum. kolay gelsin

Graf!ker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmuş ellerine sağlık yanlız, 1 ve 0 arasında keşke bir mm fark olsaydı en azından zemine oturaklılığını ifade ederdi 1 2.'de renk uyum sağlamamış. Keşke seviye dergisi dersanesi'nin ana logosunda ki "s" harfinin kullanıldığı renk tonlarına yakınen bir renk seçseydiniz.

aliismeterdi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım birazdaha üzerinde düşüne bilirsin yinede eline emeğine sağlık