Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, görev yaptığım okul için bir logo hazırlamaya çalışıyorum. bi şeyler yapmaya çalıştım ama hala bitiremedim. iyi yada kötü eleştirilerinizle, fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.
cloves, adam okula logo çalışıyorum diyor sen kalkmış alevli meyve tabağı yapıyorsun. Burger King'in ateşi seni çağırıyor. Doğru dürüst fikir verirsen, elbette seni takar.
arkadaşım logoların çok acemice bak logolarda tek renk ama nadir hallerdede 2 renk makuldur birde logo ve logo teyp mantığına bence dikkat etmlisin tecrübe konuşuyor sen beni dinle bii bakalım
arkadaşım logoların çok acemice bak logolarda tek renk ama nadir hallerdede 2 renk makuldur birde logo ve logo teyp mantığına bence dikkat etmlisin tecrübe konuşuyor sen beni dinle bii bakalım
Arkadaşım bilgi verirken lütfen doğru bilgi verelim. Şu anda yeryüzünde kullanılan logoları bi inceleyin bakalım kaç tanesinde tek renk kullanılmış.
Haa en fazla üç renk deyin ona evet.Çünkü ideal bir logo en fazla üç renkten oluşmalı. Ama tek renk kullanılır nadiren de olsa iki renk demek büyük bir hata.Çünkü böyle bir şey yok.
Arkadaşım bilgi verirken lütfen doğru bilgi verelim. Şu anda yeryüzünde kullanılan logoları bi inceleyin bakalım kaç tanesinde tek renk kullanılmış.
Haa en fazla üç renk deyin ona evet.Çünkü ideal bir logo en fazla üç renkten oluşmalı. Ama tek renk kullanılır nadiren de olsa iki renk demek büyük bir hata.Çünkü böyle bir şey yok.