Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

100.YIL EML Logo Hazırlıkları

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Tek renk hiç hoş durmuyor, canlı renkler olucak ki alıcıyı harekete geçirsin.

tek rengin tonlarını çalıştım
artı 2 renk var mavi ve siyah.
Alıcı olmadığı için neyi alacaklar anlamadım ama zaten öylesine yaptığım bir şey
fikir vermesi açısından çizdim. Yoksa hataları olan bir çalışma öylece kullanılmaz.

cloves

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tek rengin tonlarını çalıştım
artı 2 renk var mavi ve siyah.
Alıcı olmadığı için neyi alacaklar anlamadım ama zaten öylesine yaptığım bir şey
fikir vermesi açısından çizdim. Yoksa hataları olan bir çalışma öylece kullanılmaz.

bakan kişinin voooovv demesi lazım ve çok kişi beğenir tek renk ise sadecee iyi derler o kadar fark burda....

NeTSTaR

🌱Yeni Üye🌱
barış hocam logolarınız o kadar güzel değil biraz daha iyi yapabilirsiniz :)

prometheus2000

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
okul logosu oldugu icin sinirlari belli oyuzden cok marjinal bisey yapsa bile milli egitime bagli oldugu icin kabul gormeyebilir,ayrica bu konuda yaratilan tartisma ortami ve sinerjide mutlu etti beni,buradaki insanlarin gorusleri ve yonlendirmeleri cok onemli bence..

Rafiq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok hos olmuslar dogrusu secemedim ama Ataturkle olani cok daha begendim :party:

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
devam...

logo.png

cloves

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu güzel olmuşta o 100. yazısını tekrar yapın bence güzel durmamış

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Böyle ciddi bir işi neden size yaptırıyorlar ki? Anlamıyorum şu okulların beleşci zihniyetlerini. "HOcam sen bilgisayarcısın yapıver!" Maşallah bizim bilgisayarla alakalı herşeyi yapmamızı bekliyorlar. İşlerine gelince bir kısmımızı liselerde bile eğitime sokmuyorlar. Biz bilmeyiz ya? Ama biz grafik derslerini resim düzenleme derecesinde öğrenip, logo tasarımı yapabilecek derecede bilgiye sahip oluyoruz?!!! O derece yetenekliyiz yani... Valla o yöneticileri tebrik ederim. Hocam yerinizde olsam ben bilmiyorum derim işin içinden çıkarım. Uğraşmayın. Sonra beğenmedik falan derler.. :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Böyle ciddi bir işi neden size yaptırıyorlar ki? Anlamıyorum şu okulların beleşci zihniyetlerini. "HOcam sen bilgisayarcısın yapıver!" Maşallah bizim bilgisayarla alakalı herşeyi yapmamızı bekliyorlar. İşlerine gelince bir kısmımızı liselerde bile eğitime sokmuyorlar. Biz bilmeyiz ya? Ama biz grafik derslerini resim düzenleme derecesinde öğrenip, logo tasarımı yapabilecek derecede bilgiye sahip oluyoruz?!!! O derece yetenekliyiz yani... Valla o yöneticileri tebrik ederim. Hocam yerinizde olsam ben bilmiyorum derim işin içinden çıkarım. Uğraşmayın. Sonra beğenmedik falan derler.. :)

evet çok doğru bir tespit ama hocamız sözleşmeli ya da vekil öğretmen ise üzerine çok iş yıkarlar; yapamam deyince de el altından tehdit ederler. Ablam sözleşmeli rehberlik (pdr) öğretmeni ve buna benzer sorunlar yaşıyor.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
evet çok doğru bir tespit ama hocamız sözleşmeli ya da vekil öğretmen ise üzerine çok iş yıkarlar; yapamam deyince de el altından tehdit ederler. Ablam sözleşmeli rehberlik (pdr) öğretmeni ve buna benzer sorunlar yaşıyor.

Tehdit mi ediyorlar bir de? Ben de vekil öğretmenlik yaptım. Ama bence herkese yapıyorlar aynısını. :smile: Uzatmayalım bari. Zihniyetler değişmeden çözüm üretilemez. Kendi aramızda konuşmamızın bir anlamı yok. :worried:

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar,
amatörce hazırladığım bazı çalışmaları okul müdürüne sunduğumda 7 farklı seçenekten birini oylama yapalım dedi ve önümüzdeki hafta sınıf öğrenci temsilcileri ve öğretmenlerin seçimiyle belirlenecek. bu süre zarfında yorumlarıyla destek olan arkadaşlra teşekkür ediyorum. son 7 logoyu paylaşıyorum. seçim yapıldığında paylaşamaya çalışacağım.

eminim eleştriler farklı şekilde olsaydı şeklinde düşünceler olabilir ama bilgi düzeyi ve beceriyle ancak bu kadar ortaya çıkarabildim.
sizce mevcutlar içinde hangisi olmalı?
secim.jpg

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
son halini paylaşmadığımı şimdi farkettim. yapılanlar arasında öüretmen ve öğrencilerin oylaması sonucu aşağıdaki logo seçildi ve kullanmaya başladık. yorumlarınız için teşekkür ederim.

logo.jpg