Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

14 Şubat sen hangisindensin

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu ay arabaya benzini sen al, bi sefer de kredi kartı ekstresini inceleme. :D:D:D

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu ay arabaya benzini sen al, bi sefer de kredi kartı ekstresini inceleme. :D:D:D

Kredi kartını kullanmayı öğrenin siz önce, gizli saklı alıyosunuz gereksiz ne varsa sonra foyanız meydana çıkınca ödemeyi geçtim aldıklarınızı yerleştirecek yer arıyoruz bütün aile :D

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kredi kartını kullanmayı öğrenin siz önce, gizli saklı alıyosunuz gereksiz ne varsa sonra foyanız meydana çıkınca ödemeyi geçtim aldıklarınızı yerleştirecek yer arıyoruz bütün aile :D

Tabi hediyeleri alınca bunlar aklınıza gelse keşke ama önce ağızlar kulağa geliyor. :D

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Tabi hediyeleri alınca bunlar aklınıza gelse keşke ama önce ağızlar kulağa geliyor. :D

Bikere de başımıza kakmayın şu hediyeleri, şu zaman bunu aldım, şu tarihde bunu aldım.
Biliyoruz ne zaman ne aldığınızı :D

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bikere de başımıza kakmayın şu hediyeleri, şu zaman bunu aldım, şu tarihde bunu aldım.
Biliyoruz ne zaman ne aldığınızı :D

Yok yok alınca sormuyorsunuz da ay sonunda bu ne bu kadar pahalı ne gerek vardı cak cuk cak cuk, sonra e hadi almışsın artık alınmış alınmıştır. :D:D:D

Bu uğurda ne yiğitler harcandı bi bilseniz. :D:D

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
kadınlara saygım var, kendi hediyesini kendi alan kadına ekstra bir saygım var. Hem kendi hediyesini alıp hemde ona vermem için bulabileceğim yerlere saklıyan kadına nikahı basmak için 2. kez düşünmem. xD

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kadınlara saygım var, kendi hediyesini kendi alan kadına ekstra bir saygım var. Hem kendi hediyesini alıp hemde ona vermem için bulabileceğim yerlere saklıyan kadına nikahı basmak için 2. kez düşünmem. xD

Hahaha Kemal Sunal'ın filmi var "Japon işi" tüm erkeklere tavsiye ederim. :D:D:D

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Erkek, kadının düşünce ve algılama biçimini kendisinin ki gibi sanır.
Kadın, erkeğin düşünce ve algılama biçimini kendisinin ki gibi sanır.
Bütün kadınlar ya da bütün erkekler aynı tornadan çıkmış gibi lafı burdan kaynaklanır.
Biri için anlamlı gelen birşey birisi için anlamsızdır.
Kadını o kadar çok şey mutlu eder ki, erkeği o kadar çok az şey mutlu eder ki.
kadını o kadar çok şey mutsuz ederki, erkeği o kadar az şey mutsuz eder ki.
Kadını bir çiçek mutlu ediyorsa kadının mutluluk dünyası daha geniş ve daha renkli demektir.
bir insan hayatının bir döneminde kadın bir döneminde erkek olarak yaşasa
o zaman birbirimizi daha iyi anlayabiliriz.

Hediye alın insanları mutlu edin..

Sevgililer günü kapitalizmin insanlara para harcatmak için uydurduğu bir gün lafına hiç girmeyeceğim.

Herkesin sevgililer günü kutlu olsun. Sevgilisi olmayanlarında...

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Yok yok alınca sormuyorsunuz da ay sonunda bu ne bu kadar pahalı ne gerek vardı cak cuk cak cuk, sonra e hadi almışsın artık alınmış alınmıştır. :D:D:D

Bu uğurda ne yiğitler harcandı bi bilseniz. :D:D

Siz şunu idrak edemiyorsunuz, "Nekadar pahalı alırsam okadar mutlu ederim" Ne alakası var, yok öyle bişiy, satış tetmsilcilerinin avlanırken kullandıkları bi tekniktir bu, akıllı olun yemeyin :D

E bunu yiyen yiğitlerin ardından da ağlanmaz :D

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz şunu idrak edemiyorsunuz, "Nekadar pahalı alırsam okadar mutlu ederim" Ne alakası var, yok öyle bişiy, satış tetmsilcilerinin avlanırken kullandıkları bi tekniktir bu, akıllı olun yemeyin :D

E bunu yiyen yiğitlerin ardından da ağlanmaz :D

İdrak edemeyenler belli, bak kocam bana tek taş aldı aaaayyyy çok pahalıdır bu, akşam evde selmanın kocası misket büyüklüğünde tek taş almış ya sen ala ala mercimek tanesi almışsın. :D:D:D

Banka soygunları neden çoğaldı sanıyorsun. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
erkek, kadını kendisi gibi sanabilir,
velhasıl kadın için bu durum böyle değildir.
Kadın erkeği kendisi gibi sanmaz,
Kadın, erkeği kendisi gibi yapar.
Var oluşunun amacı ve mucizesi budur.
ironik olan, kadın aslında erkeğin o kendisi gibi olmayan yanına aşık olur,
bu ilişkinin vaadettiği mücadeleye müpteladır,
Mücadeleyi kazandığı anda önce saygısını sonra sevgisini yitirir...

Bu yüzden testesteron kardeşliği 12. nolu kurala göre;

Kardeşlerim, Kadınlarınızı seviyorsanız, kendinizden ödün vermeyin, hediye almayın, aldırtmayın :D

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑

Şekerim bu gece uykuya daldığında karşılaşabilirsin bu kadın profiliyle :D Bol şans :wink:

İdrak edemeyenler belli, bak kocam bana tek taş aldı aaaayyyy çok pahalıdır bu, akşam evde selmanın kocası misket büyüklüğünde tek taş almış ya sen ala ala mercimek tanesi almışsın. :D:D:D

Banka soygunları neden çoğaldı sanıyorsun. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Sen şu şeyi diyosun, ımmm, "Atasaya gitmiiiiiişşşş" reklamlarını :D
Ben az önce ne anlattım acaba, hey yavrum heeeey :D Leylalar topluluğu :D

Bankaya gittiğinizde maskenizi takmayı unutmayınız :D:D

FUNDA FN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sadece filmlerde var aşk,boşverin.. bu günde sıradan bir gün :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sen şu şeyi diyosun, ımmm, "Atasaya gitmiiiiiişşşş" reklamlarını :D
Ben az önce ne anlattım acaba, hey yavrum heeeey :D Leylalar topluluğu :D

Bankaya gittiğinizde maskenizi takmayı unutmayınız :D:D

Nereye sayarsan say aynı yola çıkıyor. :D:D

Senin anlattığın lafonten masallarından alıntı, ayrıca senin ne anlattığın değil bizim algımız önemli, bu algıyı yıktığın gün inşaata başlayabilirsin. :D:D

Gerek yok maskeye aslında durumumuzu anlatınca zaten kendileri koyuyor çantaya paraları. :D:D

sadece filmlerde var aşk,boşverin.. bu günde sıradan bir gün :)

Nie yapsınlar sinema pahalı olunca normal hayatta arıyorlar. :D:D

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
ya bırakın bu işleri, yok hediyenin değeri falan :D... kimse kimseyi kandırmasın, "önemli olan iç güzelliğidir, dış güzelliği geçicidir" demek gibi bişey bu :D... İfadelerde de anlaşıldığı gibi, dir, dır... Geniş zaman kipi, evet yani öyledir ama ne zaman öyledir, nasıl öyledir belli değil :D

vaktiyle abinin dediği gibi, "bütün hayvanlar eşittir ama domuzlar daha eşittir"

Yani; "bütün hediyeler güzeldir ama tek taş daha güzeldir"

:D

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Nereye sayarsan say aynı yola çıkıyor. :D:D

Senin ne anlattığın değil bizim ne algıladığımız önemli, bu algıyı yıktığın gün inşaata başlayabilirsin. :D:D

Gerek yok maskeye aslında durumumuzu anlatınca zaten kendileri koyuyor çantaya paraları. :D:D

Hahaha :D:D:D yahu size de iyilik yaramıyor, pahalı olmasının önem arz etmediğinden bahsediyorum yoksa banane istersen git uzay mekiği al :D:D
Tamam tamam inşaata başlarken ilk kepçeyi sana attırıcam hemde en pahalısından :D:D

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hahaha :D:D:D yahu size de iyilik yaramıyor, pahalı olmasının önem arz etmediğinden bahsediyorum yoksa banane istersen git uzay mekiği al :D:D
Tamam tamam inşaata başlarken ilk kepçeyi sana attırıcam hemde en pahalısından :D:D

Uzay mekiği mi inan bana seneye o da küçük gelir. :D:D

exloper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ebrureklam.com.tr
kopardınız beni ya :D yerlere yattım @Value ve @ma®tin :D sonuc olarak bence aşkmış oymuş buymuş. insanlar bazen kendilerinden bile emin olamıyorlar. karşılarındakinin onu sevdiğini nerden emin olabilecekler

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kopardınız beni ya :D yerlere yattım @Value ve @ma®tin :D sonuc olarak bence aşkmış oymuş buymuş. insanlar bazen kendilerinden bile emin olamıyorlar. karşılarındakinin onu sevdiğini nerden emin olabilecekler

Olur mu hiç, çoğu bayanın aşk ölçeri (cüzdan :D) var bilmez misin? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kardeşlerim, Kadınlarınızı seviyorsanız, kendinizden ödün vermeyin, hediye almayın, aldırtmayın :D[/QUOTE]

Teoride söylediklerin doğru olabilir ama pratikte işler böyle yürümüyor.
Hediye alınmayan kişi hediye alacağı başka limanlara yelken açar.
Sonra atamazsın kendini denize, serde erkeklikte var ağlayamazsın da.:rofl: sevgili Grafink