Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

14 Şubat sen hangisindensin

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
ya bırakın bu işleri, yok hediyenin değeri falan :D... kimse kimseyi kandırmasın, "önemli olan iç güzelliğidir, dış güzelliği geçicidir" demek gibi bişey bu :D... İfadelerde de anlaşıldığı gibi, dir, dır... Geniş zaman kipi, evet yani öyledir ama ne zaman öyledir, nasıl öyledir belli değil :D

vaktiyle abinin dediği gibi, "bütün hayvanlar eşittir ama domuzlar daha eşittir"

Yani; "bütün hediyeler güzeldir ama tek taş daha güzeldir"

:D

Maksat yeşillik olsun, Greenpeace'e faydamız dokunsun, yoksa sıradan bir gün işte :wink:

Uzay mekiği mi inan bana seneye o da küçük gelir. :D:D

Varsa çevrende mühendis dostların farklı bişiy tasarlatabilirsin hani, kimsede olmayan :D:D:D:D

Son düzenleme:

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Tabi canım, benim söyldiğim beni bağlar, sonra kimse gelmesin bana, "yok seni dinledim de, hediye almadım da, terk etti beni" falan filan :D

Velhasıl hediye almıyom diye, terk edileceksem, terkedileyim zaten xD her yönden hayrıma olur.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tabi canım, benim söyldiğim beni bağlar, sonra kimse gelmesin bana, "yok seni dinledim de, hediye almadım da, terk etti beni" falan filan :D

Velhasıl hediye almıyom diye, terk edileceksem, terkedileyim zaten xD her yönden hayrıma olur.

Yarın yeni bi işin olurdu "evlilik kurtaran adam". :D

Varsa çevrende mühendis dostların farklı bişiy tasarlatabilirsin hani, kimsede olmayan :D:D:D:D

Kelin melhemi olsa...... :D

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

bak olmadı şimdi bir hediye alacaksın mutlaka yoksa sevgili üzülür... zaten gördüğüm kadarıyla sevgili value ve sevgili martinde tek taştaki taşın büyüklüğünde anlaşamışlar... mercimek büyüklüğü ile misket arasında bir şey olacak sonuçta..
-- :) iyide niye biz bayanlara hediye almak için yırtıyoruzki kendimizi.. onlarda hayrına bize ufak tefek bir hediye alır umarım... şöyle klasiklerden bir sigara çakmağı yada kravat.. akıllarına nedense başka bir şey gelmiyor..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑

Aynen, sonra "Bişey almadan geldi akşam" falan filan duymak istemiyorum :D:D Direkt bırakın kızlar :D:D:D:D

Şaka bir yana da hediye almadı diye bırakıyorsa bir kadın, siz gidin kendinizi bi köprüden attın, zaten sizi yeterince kullanmış demektir :D:D
Acı gerçekler :D

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Milletin sevgililer gününe isyanı varmışta bu günü bekliyormuş, vay arkadaş :D:D
Canımın içi Valuecimmmmmmm, :kiss1: ve toprağım Martin bugün oldukça formunuzdasınız benide kırdınız o yüzden sevgililer günü anlamlı görünmeye başladı. :rofl:
Hediye, yüzük, çiçek o bu hepsi formaliteden de, ışıl ışıl aşkla bakan gözler gerçek diye dünüyorum.O pırıltının peşinden gidilir. :) Sevgililer günü tamamen ticari amaçlar güden insanların boş lakırtısı.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bak olmadı şimdi bir hediye alacaksın mutlaka yoksa sevgili üzülür... zaten gördüğüm kadarıyla sevgili value ve sevgili martinde tek taştaki taşın büyüklüğünde anlaşamışlar... mercimek büyüklüğü ile misket arasında bir şey olacak sonuçta..
-- :) iyide niye biz bayanlara hediye almak için yırtıyoruzki kendimizi.. onlarda hayrına bize ufak tefek bir hediye alır umarım... şöyle klasiklerden bir sigara çakmağı yada kravat.. akıllarına nedense başka bir şey gelmiyor..

Bütün suç senin başka işin yokmuydu, arkadaşlır ahanda buraya yazıyorum başına kötü birşey gelen olursa sorumlusu aha bu twist denen arkadaştır. :D:D:D

Milletin sevgililer gününe isyanı varmışta bu günü bekliyormuş, vay arkadaş :D:D
Canımın içi Valuecimmmmmmm, :kiss1: ve toprağım Martin bugün oldukça formunuzdasınız benide kırdınız o yüzden sevgililer günü anlamlı görünmeye başladı. :rofl:
Hediye, yüzük, çiçek o bu hepsi formaliteden de, ışıl ışıl aşkla bakan gözler gerçek diye dünüyorum.O pırıltının peşinden gidilir. :) Sevgililer günü tamamen ticari amaçlar güden insanların boş lakırtısı.

Topraam iki dubleden sonra bi daha bak o gözlere. :D:D:D

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Bütün suç senin başka işin yokmuydu, arkadaşlır ahanda buraya yazıyorum başına kötü birşey gelen olursa sorumlusu aha bu twist denen arkadaştır. :D:D:D

Topraam iki dubleden sonra bi daha bak o gözlere. :D:D:D

Topram içinin fesatını her yere salma :rofl:

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

uzay mekiği almaya kadar işi gödürdünüz valla ben demedim ki kalkın yeni bir şey tasarlayın diye Nilgün'den duyduğum cümlelere benzer cümlelerdi aklımdan geçenler... ışıltılı gözler de sevgiliyi izlemek derken iki dubleyle onlarıda mahmurlaştırdın ya :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

uzay mekiği almaya kadar işi gödürdünüz valla ben demedim ki kalkın yeni bir şey tasarlayın diye Nilgün'den duyduğum cümlelere benzer cümlelerdi aklımdan geçenler... ışıltılı gözler de sevgiliyi izlemek derken iki dubleyle onlarıda mahmurlaştırdın ya :)

Cevabım budur:

https://www.youtube.com/watch?v=xlSpuTEc2jE

Haa bir de rusların atasözünü bul oku vodka ile olanı. :D

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️

Biz ne desek boş, akşama hanımı versin cezasını Bay Martin'in :D

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑

Gel yavrucum gel :kiss1:
Bu kadar anlamlı bir günün içini dolduralım dedik :D martin gitmiş elyaf almış en pahalısından :D dolayısıyla konu çok şişti :D biraz kullanımdan sonra akşama iner sanıyorum :D

Yavrucum o ışıl ışıl aşkla bakan gözlerin, işten eve geldiğinde yorgunluktan feri kaçmış oluyor :D:D
Ne görüyorsa patronlar görüyor :D:D:D

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Gel yavrucum gel :kiss1:
Bu kadar anlamlı bir günün içini dolduralım dedik :D martin gitmiş elyaf almış en pahalısından :D dolayısıyla konu çok şişti :D biraz kullanımdan sonra akşama iner sanıyorum :D

Yavrucum o ışıl ışıl aşkla bakan gözlerin, işten eve geldiğinde yorgunluktan feri kaçmış oluyor :D:D
Ne görüyorsa patronlar görüyor :D:D:D

Haha :D Görüyorum görüyorum içi baya dolmuşta taşıyor bile elinizin ayarı kaçmış elyafı doldururken şekerim :rofl::rofl:

Keşke aşkla ilgili hayallerimi süsleyen güzellikleri öldürmeseydiniz ağliciiimmm :crying::crying: :D

Eyvah akşama kırbaç cezasını hak ettik. :D:D:D:D:D

Valla topraam kırbaçı mı yersin yoksa dır dırımı yersin orasını bilemiyoruum bari bir kutu çikolata al giderken ortam yumuşasın :D:D

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
martin bir yolunu bulur yapar bir şirinlik nede olsa taze evli... :) 5 yıl sonra burada yazıyor olursak tekrar dinlemek isterim kendilerini :)

Taze mi? :D
İlahi twist taze olsak bu kadar manevrayı becerebilirmiydik sence? :rofl::rofl::rofl:

Keşke aşkla ilgili hayallerimi süsleyen güzellikleri öldürmeseydiniz ağliciiimmm :crying::crying: :D

Ağlama topraaam sana tavsiyem gündüzleri meriç kenarına git belki bir kurbağa sudan çıkıp gelir. :D:D:D

Son düzenleme:

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Haha :D Görüyorum görüyorum içi baya dolmuşta taşıyor bile elinizin ayarı kaçmış elyafı doldururken şekerim :rofl::rofl:

Valla topraam kırbaçı mı yersin yoksa dır dırımı yersin orasını bilemiyoruum bari bir kutu çikolata al giderken ortam yumuşasın :D:D

Hahaha :D yerim seni :kiss1:
Dur ağlama ya düşündüğün şeye bak, senin gibi bi leyla bulursak şu yerlere dökülen süsleri toplattırırız merak etme sen :D:D
Sen bize ne bakıyosun latife ediyoruz biz :angel::angel: