exloper
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Olur mu hiç, çoğu bayanın aşk ölçeri (cüzdan ) var bilmez misin? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
cüzdanın içinde tüm parası kredi kartı
Olur mu hiç, çoğu bayanın aşk ölçeri (cüzdan ) var bilmez misin? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
ya bırakın bu işleri, yok hediyenin değeri falan ... kimse kimseyi kandırmasın, "önemli olan iç güzelliğidir, dış güzelliği geçicidir" demek gibi bişey bu ... İfadelerde de anlaşıldığı gibi, dir, dır... Geniş zaman kipi, evet yani öyledir ama ne zaman öyledir, nasıl öyledir belli değil
vaktiyle abinin dediği gibi, "bütün hayvanlar eşittir ama domuzlar daha eşittir"
Yani; "bütün hediyeler güzeldir ama tek taş daha güzeldir"
Uzay mekiği mi inan bana seneye o da küçük gelir.
Tabi canım, benim söyldiğim beni bağlar, sonra kimse gelmesin bana, "yok seni dinledim de, hediye almadım da, terk etti beni" falan filan
Velhasıl hediye almıyom diye, terk edileceksem, terkedileyim zaten xD her yönden hayrıma olur.
Varsa çevrende mühendis dostların farklı bişiy tasarlatabilirsin hani, kimsede olmayan
Tabi canım, benim söyldiğim beni bağlar, sonra kimse gelmesin bana, "yok seni dinledim de, hediye almadım da, terk etti beni" falan filan
Velhasıl hediye almıyom diye, terk edileceksem, terkedileyim zaten xD her yönden hayrıma olur.
bak olmadı şimdi bir hediye alacaksın mutlaka yoksa sevgili üzülür... zaten gördüğüm kadarıyla sevgili value ve sevgili martinde tek taştaki taşın büyüklüğünde anlaşamışlar... mercimek büyüklüğü ile misket arasında bir şey olacak sonuçta..
-- iyide niye biz bayanlara hediye almak için yırtıyoruzki kendimizi.. onlarda hayrına bize ufak tefek bir hediye alır umarım... şöyle klasiklerden bir sigara çakmağı yada kravat.. akıllarına nedense başka bir şey gelmiyor..
Milletin sevgililer gününe isyanı varmışta bu günü bekliyormuş, vay arkadaş
Canımın içi Valuecimmmmmmm, :kiss1: ve toprağım Martin bugün oldukça formunuzdasınız benide kırdınız o yüzden sevgililer günü anlamlı görünmeye başladı. :rofl:
Hediye, yüzük, çiçek o bu hepsi formaliteden de, ışıl ışıl aşkla bakan gözler gerçek diye dünüyorum.O pırıltının peşinden gidilir. Sevgililer günü tamamen ticari amaçlar güden insanların boş lakırtısı.
Bütün suç senin başka işin yokmuydu, arkadaşlır ahanda buraya yazıyorum başına kötü birşey gelen olursa sorumlusu aha bu twist denen arkadaştır.
Topraam iki dubleden sonra bi daha bak o gözlere.
Topram içinin fesatını her yere salma :rofl:
Bütün suç senin başka işin yokmuydu, arkadaşlır ahanda buraya yazıyorum başına kötü birşey gelen olursa sorumlusu aha bu twist denen arkadaştır.
uzay mekiği almaya kadar işi gödürdünüz valla ben demedim ki kalkın yeni bir şey tasarlayın diye Nilgün'den duyduğum cümlelere benzer cümlelerdi aklımdan geçenler... ışıltılı gözler de sevgiliyi izlemek derken iki dubleyle onlarıda mahmurlaştırdın ya
uzay mekiği almaya kadar işi gödürdünüz valla ben demedim ki kalkın yeni bir şey tasarlayın diye Nilgün'den duyduğum cümlelere benzer cümlelerdi aklımdan geçenler... ışıltılı gözler de sevgiliyi izlemek derken iki dubleyle onlarıda mahmurlaştırdın ya
Cevabım budur:
https://www.youtube.com/watch?v=xlSpuTEc2jE
Haa bir de rusların atasözünü bul oku vodka ile olanı.
Biz ne desek boş, akşama hanımı versin cezasını Bay Martin'in
Milletin sevgililer gününe isyanı varmışta bu günü bekliyormuş, vay arkadaş
Canımın içi Valuecimmmmmmm, :kiss1: ve toprağım Martin bugün oldukça formunuzdasınız benide kırdınız o yüzden sevgililer günü anlamlı görünmeye başladı. :rofl:
Hediye, yüzük, çiçek o bu hepsi formaliteden de, ışıl ışıl aşkla bakan gözler gerçek diye dünüyorum.O pırıltının peşinden gidilir. Sevgililer günü tamamen ticari amaçlar güden insanların boş lakırtısı.
martin bir yolunu bulur yapar bir şirinlik nede olsa taze evli... 5 yıl sonra burada yazıyor olursak tekrar dinlemek isterim kendilerini
Gel yavrucum gel :kiss1:
Bu kadar anlamlı bir günün içini dolduralım dedik martin gitmiş elyaf almış en pahalısından dolayısıyla konu çok şişti biraz kullanımdan sonra akşama iner sanıyorum
Yavrucum o ışıl ışıl aşkla bakan gözlerin, işten eve geldiğinde yorgunluktan feri kaçmış oluyor
Ne görüyorsa patronlar görüyor
Eyvah akşama kırbaç cezasını hak ettik.
martin bir yolunu bulur yapar bir şirinlik nede olsa taze evli... 5 yıl sonra burada yazıyor olursak tekrar dinlemek isterim kendilerini
Keşke aşkla ilgili hayallerimi süsleyen güzellikleri öldürmeseydiniz ağliciiimmm :crying::crying:
Haha Görüyorum görüyorum içi baya dolmuşta taşıyor bile elinizin ayarı kaçmış elyafı doldururken şekerim :rofl::rofl:
Keşke aşkla ilgili hayallerimi süsleyen güzellikleri öldürmeseydiniz ağliciiimmm :crying::crying:
Valla topraam kırbaçı mı yersin yoksa dır dırımı yersin orasını bilemiyoruum bari bir kutu çikolata al giderken ortam yumuşasın