Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

14 subat typografi

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
tipografinin belli kurallari var tabiki bu inkar edilemez ama kisi ozgun calisabilir bence bunuda calismayi sunan kisinin ne hayalederek yaptigi onemli her tur tasarim type ile olusmus calismalar ayni zamanada birer typografi degilmidir zaten
ben bu sitede resim ağırlıklı çok az metinli çok tipografi gördüm
hepsine de "üfff süper çalışma" şeklinde yorumlar yapıldı :emo1:

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
dedigim gibi begeni kisiden kisiye degisiyor o yuzdende her turlu elestiriye acik olmak zorundayiz

Güzel dü$ünülmü$ vede uyumlu olmu$.
En cokta bir kö$eden, bir kö$eye uzanan yaziyi arti yazi $eklini cok begendim.
Tebrik ederim, elinize saglik.

tesekkurler yorum icin

Son düzenleme:

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma güzel ama 14 şubata gitmemiş sevgililer günü adı üstünde biraz romantik olması gerekir estetik olması gerekir :) sanki içinden ninja kaplumbağlar çıkıcak gibi duruyor bu çalışma.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu bı yorumda degıl elestırıde degıl hıc begenmedım lutfen daha dıkkatlı olun yorumlarınızda

G..

🌱Yeni Üye🌱
Yazmadan edemeyecegim. Gece yazmak istedim ama sustum.
Ben daha yeni üye oldum bu siteye ve görüyorum ki bazilari insanlarin heveslerini kirmaya cok hevesli.
Elbette, herkes her$eyi begenecek diye bir$ey yok, begenende cikar - begenmeyen de, lakin ele$tirirken kar$indakininde hevesini kirmadan, daha dikkatli cümleler kurarak yorum yapilmasi gerektigini dü$ünüyorum.
Ben bu tür yorumlari okuyunca - acikcasi bir$eyler payla$maktan korktum.
Belki bazilarimiz tipografigin ne oldugunu bilmiyoruz ve bunun uzmani veya tipografigi cok iyi bilen ki$iler, hemen acimasizca; böyle bir payla$imda bulunacagina, gitte ilk önce tipografigi ögren - gibi $eyler demesi hicte ho$ bir yorum degil zira ele$tiri hic degil.
Arkada$ belliki ögrenmek istiyor, siz ona yol göstermeli - yalni$larini söylemelisiniz.. $unu, $unu yapsan daha iyi olurdu diyerek mesela. En azindan hevesi kirilmaz ve bir$eyler daha ögrenir.
Saygilar.

(Rüzgar, sayfani kirlettigim icin özür dilerim. Söylemeden gecemedim, kusura bakma...)

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben her turlu eleştırıye acığım ve hevesımın kırılacagı donemı gecelı cok oldu bu işte yenı degılım ama typografıde yenıyım ama dusuncenız ıcın tesekkurler ve sızde sızde de paylasımdan korkmayın

G..

🌱Yeni Üye🌱
Peki siz öyle diyorsaniz..
Ben daha cok genel olarak söylemi$tim, yani bir burasi icin degil.
Bir$eyler ögrenmek istiyorsak, ele$tiriye illaki acik olmamiz gerekiyor. Benim demek istedigim; ben okudugum yerlerde ele$tiri felan görmedim, sadece kirici sözler sarfedilmi$..
Neyse...

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende sızın paylasımdan korkmamanız ıcın sotledım bunu tesekkurler