Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

14 subat typografi

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
neden kızayım tabiki biryerden bir resimden bir manzaradan veya bir kişiden esinlenecen bu cok doğal herşey üzerinde urarak ve azmederek bol bol çalışarak gelişir bundan emin ol ve hep yeni şeyler üretmenin peşinde ol emeğine sağlık

G..

🌱Yeni Üye🌱
Güzel dü$ünülmü$ vede uyumlu olmu$.
En cokta bir kö$eden, bir kö$eye uzanan yaziyi arti yazi $eklini cok begendim.
Tebrik ederim, elinize saglik.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Genelde bakınca güzel bir çalışma ama çok göz yorucu,biraz karışık olmuş,sol üst köşeki 14 şubatın altındaki yazılar arka fon ve renkleri nedeniyle zor okunuyor emeğine sağlık

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
14 Şubat Sevgiler Günü!
Burada yanlış bir kullanım var.Kasten mi yaptınız bilmiyorum ama "sevgilerin günü" gibi bir durum söz konusu olamaz ki öyle olduğunu varsaysak bile 14 şubat'ın hangi amaçla hangi sebeple kutlandığı malüm.
İyi çalışmalar.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
14 Şubat Sevgiler Günü!
Burada yanlış bir kullanımlar var.Kasten mi yaptınız bilmiyorum ama "sevgilerin günü" gibi bir durum söz konusu olamaz ki öyle olduğunu varsaysak bile 14 şubat'ın hangi amaçla hangi sebeple kutlandığı malüm.
İyi çalışmalar.

tesekkurler yorumlariniz icin ama ben "sevgililer gunu mu sevgililerin gunu mu" burada neye dokunmak istediginizi pek bunu pek anlamadim orada yani calismamda sevgililer gunu olarak gecmis dogrusuda budur size aykiri gelen nedir onu tam anlayamadim biraz acarmisiniz konuyu tesekkurlersimdiden

Genelde bakınca güzel bir çalışma ama çok göz yorucu,biraz karışık olmuş,sol üst köşeki 14 şubatın altındaki yazılar arka fon ve renkleri nedeniyle zor okunuyor emeğine sağlık

tesekkurler yorumunuz icin

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
burdaki kelimeyi bilerekmi sevgiler olarak kulandın the_one bahsettiği
taypografi14subatwa6kk9.jpg

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ooooooooo buyuk hata filiz tesekkurler gercekten gozumden kacmis kendimi affetmiyorum nasil yaptim bunu inan bilmiyorum nasi boyle bi hata yaparim kendimi bu yuzden cezalandiracagim

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
the_one farketti ona teşekkür et :) ama oluyor böyle hatalar bazen bakar kör oluyoruz mesela ben okumadım bile nasılsa 14 şubat sevgililer günü yazıyor diye :)

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
ooooooooo buyuk hata filiz tesekkurler gercekten gozumden kacmis kendimi affetmiyorum nasil yaptim bunu inan bilmiyorum nasi boyle bi hata yaparim kendimi bu yuzden cezalandiracagim
sakin ol bu ne heyecan
ticari kaygı taşımıyor bildiğim kadarı ile değil mi?
eğer öyle ise boşuna kendinize ceza vermeyin
ileriki çalışmalarda biraz daha dikkat edersiniz olur biter :wink:

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet ticari bi kaygisi yok hasan ama bu cok kucuk bi ayrinti ve nadir yaptigim hatalr arasinda o yuzden de gercekten kendime cok kiziyorum

evet filiz bakan kor oluyoruz haklisin the_one gormus bunu o soyledikten sonrada baktim genede gormedim dusun artik bakan kormuyum yoksa gercektende gorme duyumu mu kaybettim bilemiyorum utaniyorum kendimden hepinizden ozur diliyorum bu ozensiz calismam icin arkadaslar affedin beni

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
evet ticari bi kaygisi yok hasan ama bu cok kucuk bi ayrinti ve nadir yaptigim hatalr arasinda o yuzden de gercekten kendime cok kiziyorum

evet filiz bakan kor oluyoruz haklisin the_one gormus bunu o soyledikten sonrada baktim genede gormedim dusun artik bakan kormuyum yoksa gercektende gorme duyumu mu kaybettim bilemiyorum utaniyorum kendimden hepinizden ozur diliyorum bu ozensiz calismam icin arkadaslar affedin beni
büyütülecek birşey değil insan kendi hazırladığı işteki yanlışları göremiyor
beyin otomatikman okuyor tamamlıyor cümleleri çok kez başıma geldi
ne işler çöpe gitti bu tip hatalar yüzünden. çok sakin ve dikkatli olmak lazım

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
bu saatte görmemen normal :) önemli olan farketmen yanlışlar düzeltmek içindir ,düzelmeyenler içinse bir defaki sefere önlem almak için,böyle durumlarda bir sonraki çalışmada heceleyerek çalışanı çok gördüm :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ortada özür dilenecek bir şey yok, gayet normal :)
Her insan hata yapar, "hatasız kul olmaz"...

Çalışmanıza bakacak olarak genel olarak hoş bir çalışma olmasına ragmen; arka fon göz yorucu olmuş, renkler güzel, fakat çalışma biraz karmaşık.

Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.

Kolay gelsin.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
hasan aslinda basilacak bir is olsa tabiki bu hatayi yapmam cok ince hesaplardan gecirir oyle tamamlarim ama kendi adima konusuyorum bu calismamda o hesabi yapmamisim aslinda olmasi gerekirdi nednse dikkatsiz bi davranis olmus ve ders oldu bana acikcasi siteye saygisizlik olarak ve ozensiz calisma olarak kabul ediyorum bu calismami

Ortada özür dilenecek bir şey yok :)
Her insan hata yapar, hatasız kul olmaz...

Çalışmanıza bakacak olarak genel olarak hoş bir çalışma olmasına ragmen; arka fon göz yorucu olmuş, renkler güzel, fakat çalışma biraz karmaşık.

Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.

bu saatte görmemen normal :) önemli olan farketmen yanlışlar düzeltmek içindir ,düzelmeyenler içinse bir defaki sefere önlem almak için,böyle durumlarda bir sonraki çalışmada heceleyerek çalışanı çok gördüm :)

bende galiba artik heceleyecem filiz bu gruba benide katabilirsin artik

Kolay gelsin.

tesekkurler kendimi iyice elestirmem lazim o yuzdende biraz insafsiz davranacagim cunku bunu hakketigimi dusunuyorum tesekkurler yorumunuz ve anlayisiniz icin

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar olmamış... Birde konuya çok güzel diyen arkadaşlarda acaba "tipografi nedir?" diye hiç araştırma yaptılar mı?

Tipografik çalışmaları incelemenizi öneririm.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
sayin Volkan TEKIN sizde calisma hakkinda yorum yapip bizi aydinlatsaydiniz daha da mutlu olurduk arkadaslar olmamis demissiniz yorumlarmi olmamis calismami olmamis eger calisma icinse bu soylediginiz ben calismama gerekli cezayi verdim ama yorumlasaydiniz tekrar soyluyorum daha mutlu olacaktim tesekkurler

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
sayin Volkan TEKIN sizde calisma hakkinda yorum yapip bizi aydinlatsaydiniz daha da mutlu olurduk arkadaslar olmamis demissiniz yorumlarmi olmamis calismami olmamis eger calisma icinse bu soylediginiz ben calismama gerekli cezayi verdim ama yorumlasaydiniz tekrar soyluyorum daha mutlu olacaktim tesekkurler

Tipografik çalışmaları incelemenizi öneririm. diyerek zaten size de yorumumu sundum. Tipografi konusunda araştırma yapmanızı önerdim. Çünkü çalışma tipografi kavramından oldukça uzak, karmaşa ve göz yoran bir görünümde...

Eğer araştırma yaparak bu konudaki çalışmaları incelerseniz zaten olmadığına siz de kanaat getireceksiniz.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet bunu istmistim ben sizden simdi dahada aciklayici oldu tesekkurler

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Tipografik çalışmaları incelemenizi öneririm. diyerek zaten size de yorumumu sundum. Tipografi konusunda araştırma yapmanızı önerdim. Çünkü çalışma tipografi kavramından oldukça uzak, karmaşa ve göz yoran bir görünümde...

Eğer araştırma yaparak bu konudaki çalışmaları incelerseniz zaten olmadığına siz de kanaat getireceksiniz.

volkan bey fırsattan istifade bir sual yönelteceğim
belki de çok aptalca bir sual gelebilir şimdiden bağışlayın
bu tipografi sanatı kaç şekilde icra ediliyor
size örnek link sunuyorum 3 çalışma da birbirinden farklı
bunları hangisi gerçek manada tipografi oluyor
(dipnot sizin dediğiniz karmaşa ve göz yorma 3 çalışmada da mevcut
hatta çalışmaların temelini bu karmaşa kavramı oluşturuyor)

1. çalışma https://www.grafikerler.net/faithless-t23891.html
2. çalışma https://www.grafikerler.net/kotu-insanlari-tanima-senesi-fatihcee-t37618.html
3. çalışma https://www.grafikerler.net/2loop-t40594.html

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
tipografinin belli kurallari var tabiki bu inkar edilemez ama kisi ozgun calisabilir bence bunuda calismayi sunan kisinin ne hayalederek yaptigi onemli her tur tasarim type ile olusmus calismalar ayni zamanada birer typografi degilmidir zaten