Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla ben seçemedim. inan bana hepsi güzel olmuş ama bunları böylece yollarsan müşteriye inan geri teper.. benim daha önce başıma geldi. bunların içinden 2 tane seç ve yolla derim yoksa elinde patlar. kim seçecek bunlardan 2 tane dersen onuda sen yapacan. yaparken düşüneceydin artık
Mekan kahve ve pasta ağırlıklı ve yaptığı tatlıları güllüoğlu gibi trakya böylesinde kuru olarak dağıtımını yapacak firma ve Uzunköprü ilçesinde pizza işini yapacak bi firma...hedefleri bunlar şuan
Ben bi tek " L" yi beğendim fazla seçiciyim galiba. e den itibaren kullandığın desenin benzerlerini daha önce farklı bir çok logo da gördüm ama dondurma külahını çağrıştıran (g ve h )ye yakışmış ellerine sağlık
arkadasım hepsıde tam bır profesyonel calısma olmus ama sana tafsıyem musterıye bu kadar calısma verme.hıc bırını begenmez bu adam daha ıyılerınıde yapar der daha cok cesıt ıster basarılarnının vevamı dılegıyle ... bu arada ne kullanıyosun
bukadar çok olunca karar veremiyo insan bence sen müşteriye hepsini gösterme. hepsi güzel karar veremez. bende kardeşimle bakıyodumda bende oda başka beyendi. karar vermesi zor.
böyle zor soru mu olur ya? hepsi çok güzel... a ile b alışıldık gibi... c farklı olmuş ancak r gibi duruyor ı... favorim m... tabelada kutuama sakın eleştirilerimi beğenmedim diye algılama bence güzeller. sadece o ı konusunda tereddütlüyüm. çatr diye ilginç bir isimle okunabilir bilemiyorum yani
böyle zor soru mu olur ya? hepsi çok güzel... a ile b alışıldık gibi... c farklı olmuş ancak r gibi duruyor ı... favorim m... tabelada kutuama sakın eleştirilerimi beğenmedim diye algılama bence güzeller. sadece o ı konusunda tereddütlüyüm. çatr diye ilginç bir isimle okunabilir bilemiyorum yani
bence de... müşteriler insana bazen hani bir şey beğenmez edasıyla geliyor ya... onlara ibret olur! tam süper olur. bu arada yeni çalışma isterlerse buranın linkini ver. ya da direk sen göster. yüz ifadelerini anlatırsın