Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

15 Logodan Sizce Hangisi Güzel ? Çatı Patisserie

silenceblue

🌱Yeni Üye🌱
logo tasarımının mekanlada uyum sağlaması gerekir bence... biraz hedef kitle ve mekan dizaynı hakkında bilgi verebilirmisin...

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
valla ben seçemedim. inan bana hepsi güzel olmuş ama bunları böylece yollarsan müşteriye inan geri teper.. benim daha önce başıma geldi. bunların içinden 2 tane seç ve yolla derim yoksa elinde patlar. kim seçecek bunlardan 2 tane dersen onuda sen yapacan. yaparken düşüneceydin artık:D

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo tasarımının mekanlada uyum sağlaması gerekir bence... biraz hedef kitle ve mekan dizaynı hakkında bilgi verebilirmisin...

Mekan kahve ve pasta ağırlıklı ve yaptığı tatlıları güllüoğlu gibi trakya böylesinde kuru olarak dağıtımını yapacak firma ve Uzunköprü ilçesinde pizza işini yapacak bi firma...hedefleri bunlar şuan :)

ve logodan bir tane okeyledi :)

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışmalar sen müşteriye sunuş yap o karar versin....

sarcoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
c - i - k2 tabi hangisinin seçildiğini de söylersen iyi olur

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
En son müsterimin Seçtiği K2 arkadaşlar ama diğer logolarında çoğunu istedi...karar veremiyor :)

solo

🌱Yeni Üye🌱
Ben bi tek " L" yi beğendim fazla seçiciyim galiba. e den itibaren kullandığın desenin benzerlerini daha önce farklı bir çok logo da gördüm ama dondurma külahını çağrıştıran (g ve h )ye yakışmış ellerine sağlık

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
A b vede L bana göre en güzelleri emeğine sağlık

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
d ve f diyorum ben eline sağlık hoş çalışmalar

wornheart

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadasım hepsıde tam bır profesyonel calısma olmus ama sana tafsıyem musterıye bu kadar calısma verme.hıc bırını begenmez bu adam daha ıyılerınıde yapar der daha cok cesıt ıster
basarılarnının vevamı dılegıyle ... bu arada ne kullanıyosun

sunrise_07

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence ise d diye gösterdiğin logo güzel geldi ban biraz üç boyuta yakın oldugundan daha gösterişli duruyor

noveli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bukadar çok olunca karar veremiyo insan bence sen müşteriye hepsini gösterme. hepsi güzel karar veremez. bende kardeşimle bakıyodumda bende oda başka beyendi. karar vermesi zor.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
böyle zor soru mu olur ya? hepsi çok güzel... a ile b alışıldık gibi... c farklı olmuş ancak r gibi duruyor ı... favorim m... tabelada kutuama sakın eleştirilerimi beğenmedim diye algılama bence güzeller. sadece o ı konusunda tereddütlüyüm. çatr diye ilginç bir isimle okunabilir bilemiyorum yani:)

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
hepsi çok güzel olmuş elinize sağlık....

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
böyle zor soru mu olur ya? hepsi çok güzel... a ile b alışıldık gibi... c farklı olmuş ancak r gibi duruyor ı... favorim m... tabelada kutuama sakın eleştirilerimi beğenmedim diye algılama bence güzeller. sadece o ı konusunda tereddütlüyüm. çatr diye ilginç bir isimle okunabilir bilemiyorum yani:)

Kesinlikle katılıorum..Hepsi güzel ve bi o kadarda başarılı profosyönelce :)
Müşteriye hepsini göster bence :) Afallasın ..:)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Kesinlikle katılıorum..Hepsi güzel ve bi o kadarda başarılı profosyönelce :)
Müşteriye hepsini göster bence :) Afallasın ..:)

bence de... müşteriler insana bazen hani bir şey beğenmez edasıyla geliyor ya... onlara ibret olur! tam süper olur. bu arada yeni çalışma isterlerse buranın linkini ver. ya da direk sen göster. yüz ifadelerini anlatırsın:D