Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

15 Logodan Sizce Hangisi Güzel ? Çatı Patisserie

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadasım hepsıde tam bır profesyonel calısma olmus ama sana tafsıyem musterıye bu kadar calısma verme.hıc bırını begenmez bu adam daha ıyılerınıde yapar der daha cok cesıt ıster
basarılarnının vevamı dılegıyle ... bu arada ne kullanıyosun

yok yok musterim bana güveniyor...k2 seçildi...tesekkur ederim...mac kullanıyorum

bence de... müşteriler insana bazen hani bir şey beğenmez edasıyla geliyor ya... onlara ibret olur! tam süper olur. bu arada yeni çalışma isterlerse buranın linkini ver. ya da direk sen göster. yüz ifadelerini anlatırsın:D

vallahi oda bana dediki....sen lambadan çıkan cinmisin...yaptıkların ehe ehe çok basarılı deyip fiyatta bile sorun etmedi saolsun...

pale

🌱Yeni Üye🌱
a hoşuma gitti benim göze hoş geliyo teknik olarak yorumlayamıyacagım.

usta

🌱Yeni Üye🌱
Bence logolarının hepsi güzel...hem tipografi hemde renk seçimi çok başarılı...Kurallara tamamen uygun...tabrikler ama içlerinde benim benim en çok beğendiğim k2

erkan01

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık ben C ' yi çok beğendim. Ama üzülmezsen küçük bie eleştiri... Ç harfini az okutman daha iyi olur diye düşünüyorum, onun dışında C için başka eleştirim yok, çok güzel.. modern çizgi taşıyan logoları seviyorum,artık herşey birbirine benziyor sıkıldık değil mi, başarılı olmanı dilerim , kolay gelsinn

DeaDMaNWaLKinG

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"a" ve "b" logolarını kullanabilirsin..En okunaklı ve en dengeli olan çizimler onlar..

Bir logo çalışması 15 ayrı alternatifle sunulmaz..Bu bir kararsızlıktır...Tasarımcı tasarımı yaparken bir çok alternatifi zaten kendi kafasında denge-uyum-ifade gibi süzgeçlere sokarak eler..Bİrbirinden tamamen farklı 15 logo tasarımı olsaydı çok daha farkı bir yorum yapardım..Ama aynı logoya eklediğin en küçük farklılığı bile sunuma açman kararsızlığını gösterir...Çok sayıda logo alternatifi yapmak müşterinizin gözünde sizi bu işi fabrikasyon yapan bir konuma atar..Yani çatır çatır logo çizebildiğinizi sanar müşteriniz..Bu da yaptığınız işin Katma Değerini düşürür..Kıymetini azaltır..

İyi günler ve başarılar dilerim..

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
epsi çok iyi tebrikler ama ben "a" yı beğendim en çok.
bence bunların hepsini müşteriye sunma eger henuz gormediyse kesinlikle seçim sıkıntısı yaşayacak ve bunların dışında farklı istekleri olacaktır farklı kombinasyonlar isteyecektir mutlaka nekadar fazla seçenek varsa okadar zorlaşır işin bence en fazla 5 adet teklifi göster müşteriye yani 5 bile fazla ama:D neyse:D başarılarının devamını diliyorum saygılar:)

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için, evet hepsi birbiri üzerinden çıkmış logolar, ve K2 i okeylendi :)

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
b - l - k2 olmuş bence emeğine sağlık döktürmüşsün

RYUDORF

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.adobegrafik.com
k : pasta ve cafe yazıyor diğerlerinde caffee yazıyor. hangisi doğru?
c şıkkını geç zaten... catı yazıyor onuda bilmeyen kimse anlamaz
a şıkkı güzel ama altındaki parçasını simetrik çizseydin daha hoş dururdu

bence a yada k

turko07

🌱Yeni Üye🌱
L diyorum pastane & i cofee çin içlerinde en uygunu o olur bence

mavideniz47

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence a...hepsi güzel ama en güzeli a şıkkı oluş emeğine sağlık...

suleymantulek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
L güzel olmuş bence, diğerleride çok güzel eline sağlık

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
A diğerlerinin yanında daha pro. ve orij. duruyor.

dostcasev

🌱Yeni Üye🌱
bence m ile b güzel gerçi hepside güzel ama dikkat çekici onlar.emeğine sağlık güzel olmuş