Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

19 Mayis Senligi

DELiHIDIRLI

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar Arkadaşlar,

sizlerden '19 Mayıs Şenliğii' için yapmış olduğum afiş hakkında eleştirileri ve önerlerinizi bekliyorum.

İlk calişmam o yüzden biraz amatörce olmuş olabilir.

Hoşçakalın,

Tarık

Moderatör tarafında düzenlendi:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Selamlar Arkadaslar,

sizlerden 19 Mayis Senligi icin yapmis oldugum afis hakkinda elestirileri ve önerlerinizi bekliyorum.

Ilk calismam o yüzden biraz amatörce olmus olabilir.

Renkler aslinda turkuaz olacakti, jpg´te degisik görüniyor.

Hoscakalin,

Tarik
Çalışmanızın herkes tarafından görülmesini istiyorsanız lütfen RGB olarak yükleyiniz. Bu defalık ben düzeltiyorum.

where is the file:)

Forum kuralları madde 29:

Forum dili Türkçedir. Forumda Türkçe kelimeler kullanmaya ve Türkçeyi hatasız kullanmaya özen gösteriniz. Kısa mesaj ve Msn dili diye tabir edilen kısaltmalar (Örnek: Slm, nbr, ok, bye) kullanmayınız. Türkçe olmayan harfler (W, Q, X gibi) kullanarak kelime türetmeyiniz (yaw bisi soylücam, niye şöle komiq bi awatar yüklemiyon). İstinsai durumlar : Anadili Türkçe olmayanlar veya Türk kökenli olup yabancı bir ülkede doğanlar.

Uyarıya lütfen riayet edelim.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
en üstte konulan logo bence
en altta tarih adres kısmının
yanında olmalıydı

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
sEni nerDen tanıyorum ben benim soyadımı kullanıcı adı yapmışsın ve bu soyismindeki herkesi tanırım ben.

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
En bariz sorun bence Atatürk silüeti. İyi bir portre konabilir. Haricinde kendi içinde iyi bir çalışma. Farklı fontlar denemelisin bir de.

DELiHIDIRLI

🌱Yeni Üye🌱
@foxmuld3r

Güzel bir Atatürk portresi koymak isterdim, ama Adobe Illustratorda istedigim gibi gerceklistiremedim ve elimde yüksek kalitede öyle bir portre yok maalesef, türk bayragi icin de aynisi gecerli ...
Yani düsüncem aslinda dalgali türk bayragin üzerine güzel yerlesmis bir Atatürk portresi idi.

Fontlar icin dedigin dogru olabilir, ama elimd olan türkce fonr olan tek bu fontlar var, windows xp sistemi almanca kurulu o yüzden biraz sorunlu oluyor.

Ama saydiklarim sende varsa, gönderirsen cok memnun kalirim.

Ekte yeni bir versiyon ...

19mayisgenclikvesporsen.jpg

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
1. çalışmana göre bence 2. çalışman daha iyi olmuş.Yanlız merak ettimde neden soldan ve sağadan hatta yukarıdan hiç boşluk bırakmıyorsun.Yani Alttaki logoda aşağıya sıfır olmuş adres desen sağ tarafa bitişik.Kaba olmuş bence biraz.4 kenerdan bence boşluk bırakmalısın.Siyah renk yerine bence daha canlı renkde kullanabilirdin.Emeğe saygı duyup elinize sağlık diyorum...

photomanyakshop

🌱Yeni Üye🌱
afişteki Atatürkü sizmi çizdiniz yoksa hazırmı diyecem ama hazır olsa bile bence hemen Atatürk portresini yenilemenizi tavsiye ederim.