Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 aylık bir 3ds max kursu sonucunda ilk projemi bitirdim.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
2 aylık kurs sonucu geldiğiniz seviye oldukça iyi.Tebrikler.

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
çalışmanız teknik açıdan güzel olmuş ama
yatak odası gibi olmamış seksi olsun diye kırmızı yapmışsınız,
sarı eksik olunca kırmızı çok soğuk kalır biraz, sarı aksesuar katsaymışınız daha ateşli bir oda olurmuş:)
yatağın kenarındaki koltuklar gereksiz, sanki yatan kişiyi izlemeye gelecek jüri üyeleri için ayrılmış koltuklar gibi duruyorlar
açık sözlüyümdür birazcık kusuruma bakmayın lütfen
iyi çalışmalar dilerim

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorum ve eleştirileriniz için teşekkür ederim... yeni başlayan biri olarak illaki eksiklerim var. bu modelleme olarakta var tasarım oalrakta. yapılan ilk işin heyecanıyla biraz abartmışım sanırım... ama bu sadece kendimi tatmin etmek için yapılmış bir iş.

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Oyyy bana bu odada afakanlar basardi herhalde ..)

Saka bir yana Oda dizayni olarak begenmesemde gayet basarili bir calisma. Ozellikle tul ve perdeye bayildim.. Braz daha sadelestirirseniz daha da hos gelecektir goze .. Cok fazla karisik sanki..

Kolay gelsin...

naz89

🌱Yeni Üye🌱
Eline sağlık halıya verdiğin hava, ortama uyum sağlamış, daha iyisi olacaktır başarılarının devamı dileğiyle

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Modelleme çok başarılı fakat en kısa zamanda ev dekorasyonu konusunda kendini geliştirmelisin :wink:
Saygılar

levolilevoli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.levoli3d.com
tebrik ederim çok güzel olduğu için değil 2 aylık bir kurs deneyimi sonucunda bunu çıkarabildiğn için başarılar diliyorum

narsist.

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğine sağlık çok hoş bir çalışma olmuş bence :artipuan:

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız içn teşekkür ederim... yeni çalışmalar yapıyorum... en kısa zamanda biraz daha gelişmiş olarak çıkarım karşına merak inşallah..:)

soytarı_61

🌱Yeni Üye🌱
ya çok güzel olmuş bende istiyom 3dmax öğrenmek yaa

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Açıkçası benim en çok merak ettiğim bu sahnede a dan z ye herşeyi sen mi modelledin?Herkes halıya takılmış bence o kadar sahneyi yapan insan halıyda çok rahat modeller, bump etkisi ile çok rahat yapılıdırdı.2 ayda bu beceri olabliyosa 2 seneye kalmaz dreamworks te iş bulurusun sanrım....

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
2 aylık çalışma için gayet güzel. Ama özellikle yansımalara daha fazla özen göstermen lazım. Yani sanki yansıma değil de aynı cisimler orada da varmış gibi görünüyor. Aslında 3d nin hem en zor hem en basit tarafı gerçeğe yakın olmasıdır. Gerçek yansımalar gibi hayal et onları o zaman daha iyi donuçlar elde edebilirsin. Bir de halı üzerinde gerçekten çalışman lazım. Sanırım wave tarzı bir modifier var onda ama hiç gerçekçi durmuyor. Ama dediğim gibi 2 aylık çalışma için süper. Durma devam et... :)

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ışıklandırmalarda hatalar var ışığın nerden geldiği kaynağı belli değil.duvarlarda ışık kaynağı gibi görünen malzemeler olsada ışığın oralar ile bir alakası görünmüyor.birde böyle resimleri sunuma ve yoruma açarken mutlaka biraz açıklama eklemelisin.yani default ışık fotogrametrik ışık, mental ray render default render gibi..bu inceleyen kişiye özellikle bu işten anlayan kişilere kolaylık sağlar ve öneride de bulunabilir. yine de 2 aya göre fena değil başarılar slmlar

alkaseltzer

🌱Yeni Üye🌱
kusura bakma fakat hiç begenmedim bir tarzın olmalı ya da zevkin.daha yaratıcı olmalısın.

ultracoust

🏅Acemi Tasarımcı🏅
komidinin üzerindeki süs eşyaları hazır gibi geldi bana çoğunluk katı modelleme yapılmış yani 3ds max'in en basit modelleme şekli genel intiba güzel bi çalışma zaten önemli olan gerçekçilik yakalamaktır bunu başarmış gibi görünüyor ışık ayarlarıda hoş olmuş halının deformasyonuyla biraz fazla oynanmış bu odaya benim fikrim makarna tarzı bir halı iyi giderdi. iyi çalışmalar

mstfbrsk

🌱Yeni Üye🌱
2 aylık bir kurs bilgisi düşünüldüğünde gerçekten başarılı bir çalışma yalnız lambalarda ies ışık kullansaydın daha başarılı bir çalışma olurdu. Işık bazı yerlerde patlamış bazı yerlerin ise üzerine vurmuyor.

hatice5231

🌱Yeni Üye🌱
slmm calısman gayet guzell olmuss basarılarının dewamını dılerımm .. yalnızz ya ben yenı yenı ogrenıyorumm ayna nasıl yapılır bılmıyorum bana anlatabılırsenn sewınırımm tskkurlerr..

hatice5231

🌱Yeni Üye🌱
tebrıkler guzel olmuss ancak halı konusunda dıgerlerıyle aynı fıkırdeyımmm..
bende ogrencıyım yenı yenı ogrenıyorumm ayna yapmayı bılmıyorum da bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.. sımdıden tesekkurlerr..