Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 aylık bir 3ds max kursu sonucunda ilk projemi bitirdim.

Hulya AKSAKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
2 aylık bi eğitim sonrası bence çok başarılı bende şimdi yeni yeni başlıyorum 3d max sa umarım bende bu kadar kısa sürede güzel bir yol kat ederim sizin gibi

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sadece biraz hayal gücü ve çaba Hülya arkadaşım... benimde daha çok eksiğim var zamanla halletmeye çalışıyorum...

svm

🌱Yeni Üye🌱
İki aylık calısma ıcın bana cok basarılı geldı elıne saglık bende yenı baslayacam calısmaya bakalım nasıl olcak

kübra arslan

🌱Yeni Üye🌱
2 ay için çok başarılı bir çalışma olmul bence 2 ayda bu kadar sa 5 ayı düşünemiyorum. kim tutar seni:):)

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar... bundan sonraki projemide paylaşmıştım... gelişmeleri ordan görebilirsiniz..:)

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yukarda flood yapılmış yanlışıkla hanım efendi

açıkcası ışık konusunda kendinizi geliştirmenizi öneririm halı veya renkler hakkında zaten yeterince yorum war gül desenleri işi basit gösteriyor aynalar sizinde dediğiniz gibi karmaşa yaratıyor çok güzel bir perde be pencere var yalnız ışığın kötü kullanımı göstermiyor ışığı yumuşatın ve genele verin diye öneriyorum.
Saygılarımla güzel bir çalışma tebriklerimi iletiyorum

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar... tüm eleştirilerinizi dikkate alıyorum ve yeni projelerimde elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum... son yaptığım iş yine burada paylaşıma sunulmuş durumda. ordan farkı görebilirsiniz..:)

mustafanazif

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mustafanazif.com
konu hakkında sıfır bilgiye sahip olup da eleştirenleri hiç anlamam...
2 aylık bir çalışma sonucunda çıkmış olan böyle bir çalışma sonucunda da sizi tebrik etmek düşer bize.

kursu nerede aldınız bilgi verir misiniz?

ozanmhz

🌱Yeni Üye🌱
hernekadar bazı şeyler derlemde olsa güzel toplamışsın objeleri
ayrıca sütünlarda perspektif hatası var
birazda aydınlık çalış derin detaylar görünsün
birde bence perspektiften render alma camera oluştur cameradan render al

eline sağlık

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaş iç mimar veya dekoratör değil, max konusunda yapabildiklerini eleştirmek gerek. bir 3dci de kendisinden ne istenirse onu yapar, rüküşlüğü falan onun problemi değil yani. bence gayet başarılı.

halı konusunda da klasik bir kaplama atayıp bump değerleriyle hafif oynarsan istediğin neticeyi alırsın.