Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 gün içinde etiket hazırlamayı öğrenmem lazım

agustos.bocegi

🌱Yeni Üye🌱
corel drawı dha önce hiç kullanmadım.tek bildiğim fotoşop programLarı ordan çağrıştırdığı kadar bişiler yababiliyorum ama 2 gün içinde etiket hazırlamayı öğrenmem lazım :sweating: denedm ama beceremdm bi trlü :sadsmile: umarm anLatabilmişimdr sorunumu:( Lütfn bilen biri varsa :crying: en azından bir örnek ltfn.

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
yahu telaşının anlıyorum

ama kusura bakma

tamam basit falan ama

2 günde öğrenilecek kadar değil

peşinen canını sıkma

öğrenme sürecini daha uzun zaman yay

siteden dersleri takip ederek başlayabilirsin.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
corel drawı dha önce hiç kullanmadım.tek bildiğim fotoşop programLarı ordan çağrıştırdığı kadar bişiler yababiliyorum ama 2 gün içinde etiket hazırlamayı öğrenmem lazım :sweating: denedm ama beceremdm bi trlü :sadsmile: umarm anLatabilmişimdr sorunumu:( Lütfn bilen biri varsa :crying: en azından bir örnek ltfn.

ben zamanın kısalığına takıldım. ya bu acele nie. mail vermek yasak olduğu için veremiorum. özür dilerim o nedenle takıldığınız konuyu ya da ne tür bir etiket yapmak zorunda olduğunu belirtirseniz buradan yardımcı olabiliriz.

agustos.bocegi

🌱Yeni Üye🌱
ya basit olmadığını biLiyorum .2 günde öğrenilcek bişe olmadğnı anLadığm için zaten teLaşLıym bu kadr:( bişeyler yapmaya çalışyrm.tşkkr ederm..

ben zamanın kısalığına takıldım. ya bu acele nie. mail vermek yasak olduğu için veremiorum. özür dilerim o nedenle takıldığınız konuyu ya da ne tür bir etiket yapmak zorunda olduğunu belirtirseniz buradan yardımcı olabiliriz.

asLında etkt tasrlamayı başrdm galba ama benm sorunm yaptığm etiketi kopyalayamayorum.daha doğrusu kopyalayıp kendm sürüklüyorum.hizada bi kayma hep oluyo.bunun bi kısa yolu yokmudur.anLatamamış gibi hissediyorum kendmi:( kopyalananları hizalayamıyorum.çok acemi olduğm için anLatamıyorum biLe derdmi kusura bakmayın :(

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanı secerek arrange menüsünde align and distribute den istediğin şekilde hizalayabilirsin. :) umarım sorduğun budur ..

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmanızı yanyana kopyalama yapmak istiyorsanız alt+f7 kısayolunu kullanın yan taraftan bir konsol açılacaktır orada position kısmında değer girerek taşıma ve kopyalama yapabilirsiniz. ya da kopyalama yaparken ctrl tuşuna basılı tutarak sürekleyip farenin sağtuşuna aynı anda basarsanız yine hizalı kopya alabilirsiniz.

agustos.bocegi

🌱Yeni Üye🌱
çalışmanızı yanyana kopyalama yapmak istiyorsanız alt+f7 kısayolunu kullanın yan taraftan bir konsol açılacaktır orada position kısmında değer girerek taşıma ve kopyalama yapabilirsiniz. ya da kopyalama yaparken ctrl tuşuna basılı tutarak sürekleyip farenin sağtuşuna aynı anda basarsanız yine hizalı kopya alabilirsiniz.

işte bu yaaa :rofl: çok Teşekkür ederm.aradğm istediğim tamda buydu.teşekkr ederm teşkkr edrm teşkkrrrrr ederm ... :rofl: