Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 pazarımı ayırdım ve bunları çektim(karma)

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Home_by_mithat_t.jpg

Buna bayıldım :)
İlk karede çok fazla oynama var :) Bebek fotoğrafı diğerlerine göre amatör olmuş. Onun dışında;

Makina Canon 450d' e olunca, çekende gözlemci gözü var olanı iyi yansıtıyor ise;...güzel kareler görüyoruz... :)
Deklanşörünüze sağlık genel olarak çok güzel kareler.
Işığınız bol olsun...

aslında çok fotograf vardı ama koymak istemedim.çünkü son çekimlerime baktıgımda yanlarında oldukça amatör kalıyordu.bunu atlamışım sanırım.
gözlemim ve görselim iyi evet ama makine kullanımında çok amatörüm.bu konudada internetten ve gazeteci arkdaşlardan yardım alıyorum.ileride buraya aktarabilecegim resimleri sizlerin yorumlarıyla ne gibi farklılıklar oldugunu görücem.çok teşekkürler..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
aslında çok fotograf vardı ama koymak istemedim.çünkü son çekimlerime baktıgımda yanlarında oldukça amatör kalıyordu.bunu atlamışım sanırım.
gözlemim ve görselim iyi evet ama makine kullanımında çok amatörüm.bu konudada internetten ve gazeteci arkdaşlardan yardım alıyorum.ileride buraya aktarabilecegim resimleri sizlerin yorumlarıyla ne gibi farklılıklar oldugunu görücem.çok teşekkürler..

Resim değil, fotoğraf; fotoGraf değil, fotoĞraf...tabi ki zevkle inceleriz...Eminim sizden daha da iyilerini göreceğiz.

Ben teşekkür ederim...Işığınız daima solmasın ;)

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Devamı..

..........

Son düzenleme:

fatih1769

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel fotolar... bizde herzaman emeğe saygıı.... helal sossun saa :p

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Oldukça güzel kareler yakalamışsınız.Emeğinize sağlık.