Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

: 2 REKLAM Tasarımı (A4) :

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Öneri ve fikirlere açıktır...
Teşekkürler...

seycanmf4.jpg

esrefogluhc6.jpg

nevesta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Seycanın renklerini çok sevdim

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renkleri kullanışın çok uyumlu. Güzel ve düzenli çalışmalar bence. Emeğine sağlık. Tebrikler.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerine sağlık,çalışmalar gayet başarılı...

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
teo teo teo
çalışmaların gayet güzel.öncekiler gibi etkileyici yalnız araçlar konusunda arkadaşa katılııyorum.sanki biraz havada kalmışlar.
dilerim patronun da beğenir ..

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
1. çalışma gayet başarılı eline sağlık 2. çalışmada ark.lara katılıyorum araçlar havada kalmış :wink: iyi çalışmalar

L@L

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel çalışmalar ellerine sağlık

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
birinci çalışmanı bende beğendim renklerin uyumlu ikinciyide düzeltirsen sorun yok eline sağlık...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalar güzel olmuş araçlara yansıma verirsen sorun kalmaz eline sağlık

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
:D papatya'm kusra bkma cnm ya hata yapalım ama dimi...
siteye çalışmaları aktarmamın sebebide bu ya :) çok saoLun açıklarımı yakalayıp bildirdiğiniz için.. fatoş şimdi deniyoruım :) ;)

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
teo ince ve dik karakterlerde embos okunmayı zorlaştırıyor. her iki çalışmada görsel açıdan yeterli, diğer çalışmalarınıda fırsat buldukça takip ediyorum. içinde espri veya mesaj olan çalışmalar daha dikkat çekici olabilir. tabi bu müşteri patron ve sen arasındaki paradoksun işlemesine bağlı. bazen sınırlayıcı faktörler olabiliyor :( yinede çizgilerin hoş. iyi çalışmalar

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
1.çalışman gayet sade ve güzel olmuş...sadece renk biraz sönükmü yoksa burdanmı öyle görünüyor bilmiyorum...ama düzen çok hoş...
2.çalışmande bilmem bi karışıklık var herşey havada uçuşuyo...üzerinde çalışılmalı diye düşünüyorum...kolay gelsin teo...:)

nihan217

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birici çalışman çok güzel fakat ikinci çalşmanda güneş sigortanın logosunu ortalayamımışsın ve çok basık duruyor bence eşrefoğlu yazısını biraz daha öne çıkarman gerek background rengini arabaların renkleriyle uygun hale getirisen daha hoş durur. Eline sağlık.

elff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş eline sağlık

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
saol zucker ewt hızlı bi tasarım 2side kısa sürede yapıldı çnkü dergi basım aşamasında son anda gelen reklamlar, bu bi bahane deil tabi qözden kaçırmışım işte.. renklere qelince her grafikerin farklı bi renk görecesi wardır zevk meselesi ;)
uyarın için saol nihan logolara hiç dikkat etmemiştim direk koydum, yarın işe gidince ilk işim onlara bakmak :)
teşekkrler elif...:)

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
teşekkürler deniz.. bende logodan ve görsellerden yola çıkarak bu renkleri kullaniyim dedim yorumlara bakılırsa iyi etmişim :)

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoş çalışmalar teoman.sadece missgraphicinde dedği gibi 2.çalışmada araçlar biraz havada kalmış.onları düzenlersen eminim çok daha şık olacaktır.emeğine sağlık.