Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2 yıllık Grafik Tasarım hakkında ?

Cybim

Acemi Tasarımcı
Merhaba arkadaşlar

Web tasarımla ilgileniyorum.Ve 2 yıllık grafik tasarım bölümü okumayı düşünüyorum.

Sormak istediğim 2 yıllıklarda kalem çizimleri mi ağırlıklı oluyor ? Yoksa bilgisayar çizimlerimi ?

Kalem çizimlerinde yeteneğim yok.Eğer kalem çizimler ağırlıktaysa bölümü okuyamam doğrusu.

Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
merhaba arkadaşım öncelikle 2 yıllık okuman için meslek lisesi grafik bölümü çıkışlı olman gerek onun haricinde sınavları falan var diyolar ama ben hiç görmedm sınavla giren hep direk geçişle oluyo.ben bu sene mezun oldm balıkesir myo grafik bölümünden ilk sene çizim ağırlklı pcde pek bşy yapılmıyo 2.sene herşey pcde oluyo.ama 4yıllık kadar ağır olmuyo çizimler.

rapid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben meslek lisesi yapı ressamlığı çıkışlıyım 1,5 yıllık grafik deneyimim var iş anlamında seneyede 2 yıllık üniversiteye grafik tasarım bölümüne gitmek istiyorum fakat bu grafik bölümünden mezun olman gerek falan olayı olduğu için özel üniversite tercih ettim ist. içi uygun bi fiyatlı ve sanırım bilgisayarçizimine ağırlık veriliyo 4 proğram öğretiliyomuş 4 yıllık olursa çizim ve teknik ağırlıklı oluyo