Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

25 Adet resmi birleştirme

ugurum77

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar

Elimde 25 e yakın fotoğraf var. Ben bunları tek bir resimde değişik şekillerle karışık kuruşuk falanda olabilir kullanarak arkadaşıma hediye yapmak istiyorum. Bunun için şablon bulamadım. Bildiğiniz önerdiğiniz şablonlar yada fikirleriniz varsa sevinirim.

ugurum77

🌱Yeni Üye🌱
En büyük grafiker sitelerinden birinde 60 kişi bakıpta cevap yazmadıysa photoshopta böyle birşey yapılamıyor demekki ilginç

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
En büyük grafiker sitelerinden birinde 60 kişi bakıpta cevap yazmadıysa photoshopta böyle birşey yapılamıyor demekki ilginç

Mesleğiniz yazan yerde "Webmaster" yazması çok itici duruyor..
Bir webmaster photoshop dersleri bölümünde, sorununun nerede araması gerektiğini iyi bilendir diye düşünüyorum..

ugurum77

🌱Yeni Üye🌱
Mesleğiniz yazan yerde "Webmaster" yazması çok itici duruyor..
Bir webmaster photoshop dersleri bölümünde, sorununun nerede araması gerektiğini iyi bilendir diye düşünüyorum..

Webmasterlıkla ne alakası var onu anlayamadım. Photoshop konusunda zayıf ama kodlama anlamında çok iyi adamlar tanıyorum. Webmaster kelimesini seçenekler arasında en yakın o olduğu için seçtim. Hiçbirinin seçmektense bu cazip geldi. Açıklama yapmak zorunda değilim.

Sizden daha uzun süre ve daha çok fazla forumlarda yer aldığımı tahmin ediyorum. Neyi nerde arayacağımı çok iyi biliyorum. Ama konu hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığı için buraya açtım konuyu.

İyi günler dilerim...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
easymosaic diye bir program var sitede ararsan bulursun. 25 resimi tek resim gibi yapabilrisin. ya da şöyle diyim uzaktan tek birresim yakından 25 adet resim. akıma bu geldi

ekremyorulmaz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ekremyorulmaz.com
en basitinden actions' a bile gerek duymadan arkaplanı buyutebildiğin kadar buyut sonrada resimleri kesip kesip yerleştir arayada ne efect neyim vereceksen ver :)))