Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

~๒א_ђคкคภ~

byhakan

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar . Ben Hakan 19 yaşında bulunmama karşın gençliğn verdiği hevesle farklı mesleklere yöneldim .
İlk Olarak Makina Ressamlığı İkinci Olarak Pc Teknik Servis Vs. Üçüncü Olarak aldığım 9 Aylık Bir eğitimin sonucunda Grafikerlik.
Ama Malumunuz Kursta Verilenler Hiç bir zaman iş hayatında Gerçekleri Yansıtmıyor. sadeceilk adımlar :( tabi işte biraz sıkıcı hale gelıyor. Şu anda 3 aylık Bir deneyğim elde etme şansım oldu :) ama patron şutluyor maalesef iş olmadı gerekçesi ile Kendime güveniyorumama kanıtlayacak yer yok :cool1: Sonuç itibari ile Bu sektörde illa pro olmamız gerekiyor ama neden once amatorlere sans verılıp onların prof olmalarınayardımcı olunmuyor? Uzun oldu sanırım bütün grafiker ve grafiker adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
Herkeze Kolay gelsin . . . ;)

elizah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu yazıyı yazma nedenini anlamadım, inş en kısa zamanda işbulup kendini geliştirirsin

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Aramıza hoşgeldiniz =) İyi forumlar...

Almış olduğunuz grafik kursunu hangi şirket ten aldınız ? Kurumsal bir şirketmidir bu konuyu biraz daha açıp grafik kursuna gitmek istiyen arkadaşlara bir ön fikir verirseniz çok sevinirler ...

byhakan

🌱Yeni Üye🌱
bu yazıyı yazma nedenini anlamadım, inş en kısa zamanda işbulup kendini geliştirirsin

Eger Dusuncelerınızı Farklı Yonlere cekecek bi mana ifade ettiysem affola .
birşey mana etmeye çalışmadım sadece neler yaptığımı anlatmak istedim yok diyorsanız kendini tanıtma böyle olmaz kısa ve öz olur derseniz eğer isteğinize göre değiştireyim tekrar sory

Aramıza hoşgeldiniz =) İyi forumlar...

Almış olduğunu grafik kursunu hangi şirket ten aldınız ? Kurumsal bir şirketmidir bu konuyu biraz daha açıp grafik kursuna gitmek istiyen arkadaşlara bir ön fikir verirseniz çok sevinirler ...

Taximde Adını Vermek reklama Giriyor olsa gerek vermesem daha iyi kurum Yeni Açıldı 2 yıl kadar doğruyu söylemek gerekirse pek pratik yok işin içinde ama öğrenim seviyesi 10 üzerinden 6-7 diyebilirim bazı hocalar gercekten cok profesyonel bazıları ıse bıraz baydırıcı :)

dijitaller

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

İş durumunuzla ilgili bir gelişme yok ise yetiştirilkmek üzere yardımcı grafikere ihtiyacımız var.

0212 291 06 99
0532 273 07 35