Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

30 Sene sonra Grafikerler.net !

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
30 Sene sonra Grafikerler.net üyeleri ne durumda olacak Sizce. :emo1:

Örnek verim.

Mesela ben çok daha Yaşlı ama bilge bir kişilik olarak forum'a daha da fazla katkıda bulunucam, :rofl:

Belki, mod olmaya hevesli arkadaşlarda belki olucaklar, olacak ve en hızlı konu kilitleme ve "bu daha önce verildi." kelimesini en çok kullanan kişi dalında oscar alacak :wink:

Yada :iloveyou: 30 sene sonra 1500 Mod. 10-15 Milyon Üye Olabilir.

30 Yıl sonra Tahminler !

Not : daha saçma konu bulanadım :rofl:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
30 yıl sonra "grafiker" diye meslek kalmayacak :D:D:D
Kendi kendine tasarım yapan icatlar bulunacak :D
Forumda herkez icat edilen makinasının üstünlüklerinden bahsedecek :) benimkisi "amuda kalkıp 2 dk da logo tasarlıyor" vs.. gibi :D:D:D:D

Ayrıca pc ye ve siteye ihtiyaçta kalmayabilir :p telepati ile dosya aktarımı beyinlerdeki çipe gönderilebilir :D network ile birçok kullanıcıya ulaşma imkanı olabilir :D:D:D:D:D:D
Sonra ordanda beyinleer virüs yollayıp hacklemeler yapılabilir :D buna karşı antivürüs çıkarılabilir ama buda insan ömründen yer ve beyni yavaşlatır kasar :p hayatını kaybeden insanların beyinleri ek olarak yaşayan insanlara nakledilebilir :D:D:D kapasite artırılabilir :p vs.. uzatmak ve şaçmalamam oldukça kuvvetli :D

(gecenin 04:39 unda anca aklıma bu geldi :D:D:Dbulursam yazarım yine )

Son düzenleme:

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
30 yıl sonra "grafiker" diye meslek kalmayacak :D:D:D
Kendi kendine tasarım yapan icatlar bulunacak :D
Forumda herkez icat edilen makinasının üstünlüklerinden bahsedecek :) benimkisi "amuda kalkıp 2 dk da logo tasarlıyor" vs.. gibi :D:D:D:D

Ayrıca pc ye ve siteye ihtiyaçta kalmayabilir :p telepati ile dosya aktarımı beyinlerdeki çipe gönderilebilir :D network ile birçok kullanıcıya ulaşma imkanı olabilir :D:D:D:D:D:D
Sonra ordanda beyinleer virüs yollayıp hacklemeler yapılabilir :D buna karşı antivürüs çıkarılabilir ama buda insan ömründen yer ve beyni yavaşlatır kasar :p hayatını kaybeden insanların beyinleri ek olarak yaşayan insanlara nakledilebilir :D:D:D kapasite artırılabilir :p vs.. uzatmak ve şaçmalamam oldukça kuvvetli :D

(gecenin 04:39 unda anca aklıma bu geldi :D:D:Dbulursam yazarım yine )

valla helal ne diyim :D:D tamamen bi ütopya oluştumuşsun :D

bence o zamana kadar -eğer ki kalırsa tabi- siteyi yenilemek gerekir :D
yoksa cidden paylaşılcak konu kalmaz :D:D
sonraaa, bla bla milyon sayfaya ulaşır kesin :D:D ve diğer birçok konu..
herkesin tecrübe puanı tavan yapmış olur mesela :tongueout::rofl::rofl:

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
valla helal ne diyim :D:D tamamen bi ütopya oluştumuşsun :D

bence o zamana kadar -eğer ki kalırsa tabi- siteyi yenilemek gerekir :D
yoksa cidden paylaşılcak konu kalmaz :D:D
sonraaa, bla bla milyon sayfaya ulaşır kesin :D:D ve diğer birçok konu..
herkesin tecrübe puanı tavan yapmış olur mesela :tongueout::rofl::rofl:

ben özel üyelik gibi bir sitem çıkarmı diye düşünüyorum :rofl:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Yönetici olcamm:D 30 yıl sonra olcam 50 yasımda :D:D:D hem yasayıp yaşamayacagımıda bilmiyorum:D diyolar 2012de kıyamet kopcak haydi bakalım yine umutlandırıyolar ya :)) artık görüntülü site olurmus:p

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Yönetici olcamm:D 30 yıl sonra olcam 50 yasımda :D:D:D hem yasayıp yaşamayacagımıda bilmiyorum:D diyolar 2012de kıyamet kopcak haydi bakalım yine umutlandırıyolar ya :)) artık görüntülü site olurmus:p

:) nemeraklisiniz yonetici olmaya , Kiyamet kopsa bı sana bisey olmaz, o şarkılar ve gülüş senden çıkıyordu dımı, o sesle yöneticilik zor :) Goruntulu forum hiç fena değil güzel fikir, yorumun için TSK tüm renkleriyle işde sen

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
30 yıl sonra yine ; konu acıp paylaşımda bulunan arkadaşların emeğine saygı gösterilip bir teşekkür bile edilmeyecek...

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
30 yıl sonra yine ; konu acıp paylaşımda bulunan arkadaşların emeğine saygı gösterilip bir teşekkür bile edilmeyecek...

Bunun yanına nerde saçma konu var oraya üşüşecek yine millet..

Yani 30 yıl sonramızı aslında 30 dk! öncemize bakarak görebiliriz.

Son düzenleme:

hacoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben okanla evlenicem.. aklını çelıp dıgıtal baskı ve tabela yapan bır ajans acıcam baskasının yanında calısmaktan sıkıldım ya kukla gıbıyım saga cek sola cek yazıyı buyult
off offff

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhabalar

herkes 30 yıl sonrayı yazmış ya 30 yıl evveli!!!
hani ben daha yeni dünyaya gözünü açmış bir bebek mesleğimin ne olacağı ta ozaman belliymiş
büyüklerimize deseydik 30 sene sonra bir site olacak orda herşey paylaşılacak büyük bir ansiklopedi görevi görecek kaç terabyte desem bilmiyorum bir bilgi hazinesi olacak (hani ozamanlarda terabyte nedir bilende olmaz ya) kişiler bir birleriyle tanışıp dostluk kuracak
Tipo kalkacak ofset kalkacak herşey dijital olacak deseydik ne olurdu ben diyim size hadi bee git başkasını işlet denirdi her halde
İşte o bakımdan 30 sene sonra ne olacak ne gibi bir revizyon olacak kim bilir yaşayıp görmek lazım Allah hepimize uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
:) nemeraklisiniz yonetici olmaya , Kiyamet kopsa bı sana bisey olmaz, o şarkılar ve gülüş senden çıkıyordu dımı, o sesle yöneticilik zor :) Goruntulu forum hiç fena değil güzel fikir, yorumun için TSK tüm renkleriyle işde sen

:D ne varmış sesimde yahu :D herkes takmış durumda:)) gayet co.cuk su :rofl: cidden ben hep hayal etmişdim msn deki gibi kamerası olan kişiler forumda görüntü açabilir veya o anda tasarladıklarını görüntü yoluyla aktarma olayı hoş olurdu :D görerek anlamak daha kolay anında görüntü grafik :D:D zuha çok konusdum:angel:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim anlamadığım olay şu;
Hemen hemen tüm yorumları okudum da,herkes gayet kendinden emin bir vaziyette plan yapıyor,hayal kuruyor.Bir dakika sonraya kadar yaşayıp yaşamayacağımızın garantisi yokken,millet 30 yıl sonrasının planlarını yapıyor:)
Acaba 30 yıl sonrasına kadar yaşayacağınıza dair sözleşme falan mı imzaladınız:D
Varsa öyle bir imkan bize de haber verin :D

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Hemen hemen tüm yorumları okudum da,herkes gayet kendinden emin bir vaziyette plan yapıyor,hayal kuruyor.Bir dakika sonraya kadar yaşayıp yaşamayacağımızın garantisi yokken,millet 30 yıl sonrasının planlarını yapıyor:)
Acaba 30 yıl sonrasına kadar yaşayacağınıza dair sözleşme falan mı imzaladınız:D

yorumlar için tskler

Haklısınız yarına ne olucagimiz belli değil, ama hergüne yarın olucem diyemi yasamalıyız, hayatda bir insan kendinden fazla, cocuğu varsa onun için hayal kurar gelecek hazırlar, o zaman hicbirsey düşünmeyelim, hayaller olmasın, amacsizca yasayalım :) tabi kisiden Köse'ye değişir, bence bı insan 60 yıl sonrayida düşünmeli, eğer yasarsa amaclarına ulaşır, ben 30 yıl sonra ismimde çizik olsun istemem, onun için gelecegimi düşünüp daha düzgün konular acmaya calisicam -)
Volkan bey : espirili uyarınız için tskler,:) aslında çok da saçma değil hayal kuruyoruz, daha dikkatli olurum :)

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑