Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D Logo Yapımı

aydinyener

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhabalar aşağıdaki logoyu bu meteryal ile 3D döndürmek mümkünmüdür? Mümkünse açıklama yaparsanız sevinirim

alis_logo.png

Benzer konular

selimen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,
Bildiğim kadarıyla 3 boyutlu hale getirmek için 3DSMax programı var yada benzer bir program kullanarak ölçüleri oluşturduktan sonra su jeti yardımı ile köpükten imalatı yapılabilir daha sonra bunu kalıp olarak kullanıp fiber kaplama ile şekillendirebilir. Direkman 3 boyutlu materyaller yaratabilen Lazser tezgahlar var ancak Türkiyede mevcutmudur yada mevcutsa maliyeler ne durumdadır bilemiyorum. umarım birazda olsa aydınlatmışımdır yada bi yol bulmak için fikir vermişimdir. Ama aklımın bir köşesine yazdım bulursam haber veririm.

aydinyener

🌱Yeni Üye🌱
ben bunu sanal ortamda döndürmek istiyorum, gerçek uygulamaya geçmeyecek yani
sitede logonun 3D dönmesini istiyorum ben yapamadım. bunu zorlanmadan yapabilecek bilgiye sahip arkadaşlar varsa burada yardımcı olursalar memnun olurum

swdsword

🌱Yeni Üye🌱
O zaman selimhan arkadaşımızın dediği gibi 3D Studio Max veya aynı mantıkla çalışan 3D çizim proğramları kullanarak yapmanız lazım.
Logoyu 3D oluşturduktan sonra renklendirip ardından hareket ekleyip ardından render layıp en son oalrakta bi video dosyası halinde çıktı almanız lazım.
Bi alternatif olarak döndürme işi flash proğramındada yapılabilir fakat studi max gibi gerçekçi olmaz...