Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir çalışmam için müzik ensturmanlarına ihtiyacım var... bateri, gitar, bas gitar, saz v.s. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Sayın arkadaşlar çok ihtiyacım.. elinizde 3d eski ahizeli telefon modeli varmı yada free olarak veren bir web adresi... şu tarz bi foto.. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
mrb arkadaşlar mentalrayda render olacak 3dsmax de floresan ışığı havası vermek istiyorum duvarda bir pano düşünün ve arkasından floresan ışığı lütfen yardım
Arkadaşlar acil magaza calısmam var elbise lazım eğer elinde olan varsa cok işime yarıyacak bekliyorum yardımlarınızı herkeze kolay gelsin iyi çalışmalar.
bi katalog yapıyorumda duvara asılan ısıtma sistemleri tanıtımı kataloğu bu yüzden duvarları boş olabilecek tarzda (ısıtma sistemlerini yerleştireceğim için) max çizimi iç mekanlara ihtiyacım var teşekkürler
arkadaşlar bi isteğim daha olacak başka bi çalışmam için de bana böle oyun oynayan insanlar lazım ama öle foto tarzında değil max çizimi gibi anlatabilmişimdir umarım şimdiden teşekkürler