Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3d max ve 3d studio max farkı?

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar burda konu açmak istemezdim ama 3d bölümünde sorularınız bölümü yok.
3d max ile 3d studio max arasındaki fark nedir?
ayrıca ben bir mimarın yanında 3d modelleme yapmak üzere eğitim almak istiyorum tam olarak hangi programın eğitimini almamı önerirsiniz sürümü ne olmalı mesela yada 2009 veya 2010 mu olmalı tam olarak bilmediğim için yardımınıza ihtiyacım var
teşekkür ederim iyi çalışmalar..

çok soru sordum ama bıde autodesk i sorucam google da nedir diye yazdım çıkmadı hayret:)

Son düzenleme:

ozi1978

🌱Yeni Üye🌱
autodesk autocad çizim programı ve 3dmax i yapan firmanın adı olması lazım... 3d studio max programın adıdır 2 ayrı program olmaması lazım.kısaltılmışıdır.dahada kısası max.diyorlar.

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
autodesk autocad çizim programı ve 3dmax i yapan firmanın adı olması lazım... 3d studio max programın adıdır 2 ayrı program olmaması lazım.kısaltılmışıdır.dahada kısası max.diyorlar.

Hiç bir fark yok! Aynıdır.

"Tiridiymex programı bilen grafiker aranıyor" ilânını bile gördük bu ülkede... Ne fark edecek sanki?

Autodesk, 3DS max programının haklarını satın alıp dünyaya dağıtan firmadır. Autodesk, Autocad ile ünlendi. Daha sonra bünyesine sırayla 3DS Max ve Maya'yı katarak 3D program pazarında epeyce güçlendi. Artık Lightwave'i ne zaman ve nasıl bünyesine katar, bilmem :)

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim bilgiler için, bu arada tiridiymex güzelmiş gerçekten:)