Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3Ds max olmadan nasıl açıcamm ?

hale_ozln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar Merhaba

Bi katalog tasarımımda kullanmak üzere elimde bulunan daha dogrusu yeni indrmiş oldugum görseller var hepsi çok güzeller fakat bnm bunları açmak için elimde program falan yok :(

Tüm görseller sanırım 3d max te çizilmiş .3ds uzantılılar çünkü
ama bnm minicik dahi bile olsa 3dmax program bilgim yok program nasıl açılır onu bile bilmiorum o derece :)

Vee bana bu görsellerin yüksek çözünürlüklü jpegleri gerekli en azından photoshopa aktarabilmeliyim o şekilde diyim

Ben bunları nasıl aktarabilirim yada bu .3ds uzantısını başka bir programda acamzmıyım yada ne bilim programın demo sürümmü bile olsa olur yani sadece acıp jpeg olarak yada tif psd olarak photoshopa almam lazım çalısmaları

Yada bana bunları çevirebilecek bi arkadas var ise yardımlarını bekliyorum

Yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olucam :)

Benzer konular

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaslar Merhaba

Bi katalog tasarımımda kullanmak üzere elimde bulunan daha dogrusu yeni indrmiş oldugum görseller var hepsi çok güzeller fakat bnm bunları açmak için elimde program falan yok :(

Tüm görseller sanırım 3d max te çizilmiş .3ds uzantılılar çünkü
ama bnm minicik dahi bile olsa 3dmax program bilgim yok program nasıl açılır onu bile bilmiorum o derece :)

Vee bana bu görsellerin yüksek çözünürlüklü jpegleri gerekli en azından photoshopa aktarabilmeliyim o şekilde diyim

Ben bunları nasıl aktarabilirim yada bu .3ds uzantısını başka bir programda acamzmıyım yada ne bilim programın demo sürümmü bile olsa olur yani sadece acıp jpeg olarak yada tif psd olarak photoshopa almam lazım çalısmaları

Yada bana bunları çevirebilecek bi arkadas var ise yardımlarını bekliyorum

Yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olucam :)

3ds uzantısını photoshop ta açabilirsiniz
4yHWH.jpg

hale_ozln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 Dmax hüsranı

offf yaa nasılda işime yarıyacaklardı :(

Teşekkür ederim yardımlarınız için ama buraya yüklemem imkansız nasıl yükliyim 1 dosya değil 2 değil toplam 75 tane görsel varr :(
Artık bi yerlerden bi şekilde cs5 bulmaya calısacagım...
evet 3d menüsü Cs5 de mevcut,
eğer dosyaları yükleme imkanınız var ise buraya ,
yardımcı olmaya çalışırım

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
offf yaa nasılda işime yarıyacaklardı :(

Teşekkür ederim yardımlarınız için ama buraya yüklemem imkansız nasıl yükliyim 1 dosya değil 2 değil toplam 75 tane görsel varr :(
Artık bi yerlerden bi şekilde cs5 bulmaya calısacagım...

peki şu şekilde yardımcı olmaya çalışayım Photoshop cs5
kurulumsuzdur,
tıkla çalıştır.

kolay gelsin

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Umarım faydalı olur,tekrar kolay gelsin

:)