Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3g uçan internet

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
38843636.jpg

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
hakkaten güzel olmuş emeğinize sağlık fakat
*köşeye biyere ttnet logosu koysanız da kurumsal olduğu belli olsa ve
*kampanyayı yapan frima belli olsa nede olsa o robotu biz reklamlar ve grafiklerden biliyoruzdur ama ilk defa görenler olacaktır birde
*onun üstündeki ttnet yazısı pek belli değil zaten logoyu o yüzden koy dedim ama tasarıma laf yok hakaten güzel çalışma emeğine sağlık

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
wall-e filmden araklama roboto kıl oldum yaw insan biraz yaratıcı olur

film ? robot ? doktov bune ?

robot zaten telekomun nesine kıl oldunuz? tabi çalışmayı yapan arkadaşın adına yazılmış bir cevap gibi gelebilir ama yorumunuza KIL oldum da bir cevap yazayım dedim...

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
wall-e filmden araklama roboto kıl oldum yaw insan biraz yaratıcı olur

film ? robot ? doktov bune ?

robot zaten telekomun nesine kıl oldunuz? tabi çalışmayı yapan arkadaşın adına yazılmış bir cevap gibi gelebilir ama yorumunuza KIL oldum da bir cevap yazayım dedim...

Bence arkadaşa hemen yüklenmeyelim :) çünkü gerçekten haklı sadece kendini ifade edememiş bende arkadaşın adına yazmış gibi olmayayım ama gerçekten de wall-e animasyon filminin karakterine benziyor..
örnek resimlere bakarsanız daha iyi anlayabiliriz birbirimizi bence.. tabiki "araklama" olacağını sanmıyorum ama yine de pek orjinal değil :)
eve-wall-e.jpg

wall-e.jpg

Benim merak ettiğim nokta bu karakteri konuyu açan arkadaşımız mı çizmiş? veya afişi olduğu gibi kendisi mi tasarlamış? çünkü uzun zamandır gördüğüm bir afiş bu. tabiki belki bu afişi yapan arkadaşımız olabilir sadece merak ettiiğim için soruyoru..:angel:

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu deneme çalışması mı? Ben de merak ettim şimdi gerçekten böyle bir kampanya mı var? Bir de bir yerden alıntı mı yoksa tamamen size mi ait? Kolay gelsin.

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
bu robot bi filmde de oynamaktadır, sadece daha yuvarlak bi kafa şekli vardı sanki :p

güzel gözüküyor
iyi çalışmalar