Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

4. İzmir Grafikerler.net Üyeleri buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
Grafikerler.net, İzmir ekürisi olarak tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımla aynı ortamda bulunmaktan birkez daha keyif aldım..Anket sonuçlarını, resimleri, videoları merakla beklemekteyim:)

Arkadaşlar gerçekten;

.. verimli
.. çoşkulu
.. eğlenceli
.. öğretici
.. kahkalı
.. irdeliyici
.. canalıcı
.. canverici
.. düşündürücü
.. çözümcü
.. afiyetli
.. hediyeli
.. misafirli
.. paylaşımlı
.. akılda kalıcı

bir buluşma oldu.. tüm katılan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim..

asıl biz teşekkür ederiz böyle bir toplantı düzenlediğiniz için

levograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tüm katılan arkadaşlarıma teşekkürler uzun zamandır beklediğimize değdiğini düşünüyorum.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Gitsem mi yoksa azeroth dağlarında kaplanla gezsem mi diye çok tereddüte kaldığımı düşünmüş olmanın ne kadar yalnış olduğunu bana kanıtlamış bir organizasyon dur. Katılımcılara ve yöneticilere tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca Forum aleminde iyi diyaloglarımız olan bi arkadaşın, tozlu geçmişten hatırlanan iyi bir dost olduğunu anlamak ta benim için bu toplanıtının inanılması güç bir süpriziydi. Tekrar teşekkürler...

duyguyordam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Açık konuşmak gerekirse bu kadarını beklemiyordum. Gerçekten çok güzel bir toplantı oldu ve gecekten verimliydi... uzun zaman olmuştu böyle toplantıya katılmayalı meslektaşlarımla bir araya gelmeyeli benim için farklılık oldu gerçektende yeni insanlar tanımak güzel.. Yönetimedeki herkeze teşekkürler... Bir daha ki toplantıda daha fazla yeni arkadaşlar tanımak dileğiyle....:):):)

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aslında acık konusmak gerekirse ben cafeye girdigimde biraz cekindim cunku tek ogrenci ben ve arkadasım vardık gelmesemiydik diye cok dusunduk ama snra iyi ki gelmişiz dedik :)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında acık konusmak gerekirse ben cafeye girdigimde biraz cekindim cunku tek ogrenci ben ve arkadasım vardık gelmesemiydik diye cok dusunduk ama snra iyi ki gelmişiz dedik :)

Sizi çok ürketmemek için üstünüze gelmedik.. ayağınız alışsın diye.. Arkadaşlar öğrenciler bizim için çok değerli, bu forum ve sonraki buluşmalar size emanet.. ;) ama katılımızını çok beğendim tüm öğrenci arkadaşların.. TUNC sende de ayrıca cevher var.:wink:

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok teşekkür ederim Onur Abi

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
eveet galiba sıra bende hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar sizinle olmak ve paylaşmak inanılmaz keyifliydi... Meslektaşım olarak değil ama bir sürü yeni arkadaş edindim, mutlu oldum ve üzüldüm çünkü mesir bana yasaklandı...

Şaka bi yana artk dahada farklı düşüneceğim perdeleri indirmenin vakti geldi çünkü gösteri çoooktaan sonlandı.. Emeği geçen bütün arkadaşlara çok çok teşekkürlerimi sunarım..
Dipnot: resimler için hala haber beklemekteyim :D

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Zynopsis mesir yasaktı çünkü... :D neyse..

çektiğin çok güzel resimler için benimle irtibatta ol.. ekledim seni.. bir an önce paylaşıp düzenleyip yayımlayalım.. fikrine zikrine sağlık.. iyiki geldin..

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
toplantıya 1 saat rotarlı katılıp o güsel sohbetimden sizleri biras mahrum bıraktığım için kusura bakmayın diyorum :D:D:D ama nasıldık, yine çok eğlendik ve bu sefer en çok konuşan ben değildim :D:D:D Zynopsis benide geçti :D:D gelen gelemeyen tüm arkadaşlar sağolsunlar, güzel bir organizasyona daha imza attık artık bi sonraki toplantıda süpriz aktivitelerle(aktivite lazım değilmi):D birlikte olmak dileğiyle diyorum

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
toplantıya 1 saat rotarlı katılıp o güsel sohbetimden sizleri biras mahrum bıraktığım için kusura bakmayın diyorum :D:D:D ama nasıldık, yine çok eğlendik ve bu sefer en çok konuşan ben değildim :D:D:D Zynopsis benide geçti :D:D gelen gelemeyen tüm arkadaşlar sağolsunlar, güzel bir organizasyona daha imza attık artık bi sonraki toplantıda süpriz aktivitelerle(aktivite lazım değilmi):D birlikte olmak dileğiyle diyorum

Evet canım Zynopsis senide geçti bu toplantıda :rofl:
Bir sonraki toplatıda ikiniz bir araya gelince ne olur artık ben çok merak ediyorum :giggle::D:D

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Evet canım Zynopsis senide geçti bu toplantıda :rofl:
Bir sonraki toplatıda ikiniz bir araya gelince ne olur artık ben çok merak ediyorum :giggle::D:D
korkmayın hiç acımıycak :D:D

korkuyorum :D hadi arkadaşlar kurtluyum ama o kadarda değil bence :D tamam peki bende inanmamıştım zaten :tongueout:
hehehe yok yok var sende bi kurtcukluk durumları kendimden biliom bende önceleri senin gibiydim dalgalandım ama duruldum :D:D

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
korkmayın hiç acımıycak :D:D

hehehe yok yok var sende bi kurtcukluk durumları kendimden biliom bende önceleri senin gibiydim dalgalandım ama duruldum :D:D

kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana... amacım sadece biraz cesur olup sorunları daha açıklayıcı dilde söylemekti.. rahatsızlık verdiysem özür dilerim. eğer bişeyler katabildiysem çok mutlu olurum..

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Katılanlara ve emeği geçenlere Teşekkürler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
:p Ya ona laf atıyosunuz da onur beyler de mesir lokumu muydu adı ondan baya götürdü valla. :D :D

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
grup oluşturuldu bahsettiğim isterseniz msn adreslerinizi özelden atın davet yollayaym başka kimse giremiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...