Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaaa kıskançlıktan,meraktan çatlamamak elde değil bol eğlenceli ve faydalı paylaşımlarla dolu bir toplantıyı fotoğraflardan takip edicek olmak ne acı Haydi fotoğraf bekliyoruz yoksa forumda gürültü yaparım
Yaaa kıskançlıktan,meraktan çatlamamak elde değil bol eğlenceli ve faydalı paylaşımlarla dolu bir toplantıyı fotoğraflardan takip edicek olmak ne acı Haydi fotoğraf bekliyoruz yoksa forumda gürültü yaparım
İnanın arkadaşlar o halimle nasıl vakit geçicek diye kıvrım kıvrım kıvranıyordum. Ama ne ağrım nede halsizliğim kaldı. O kadar enerji dolu bir o kadar paylaşımcıydınız ki sanki kırk yıllık dostlar gibiydik. Sizlere kendi adıma gerçekten çok teşekkür ediyorum. Her ne kadar ikramları alıp kaçmama izin vermediysenizde
Araba sıkıntısından dolayı roterli gelip dönüş sorunundan dolayı erken kalkmak zorunda olsamda, geç kalmanın ve toplantıda yeni olup kimseyi tanımamanın sıkıntısıyla - gerçi hiç hissetirmedi kimse - sadece bir dinleyici olarak kalsamda güzel bir toplantıydı. Daha nice toplantılara diliyorum. Diğer 3 toplantıya maalesef saatler yüzünden katılamamıştım keşke bir şekilde katılıp arkadaşları daha önceden tanısaymışım diyorum. Verimli, eğlenceli, zevkli, paylaşımcı bir toplantı oldu. Herkese teşekkürler.