Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu 2010 logosu sanırım Dünya Türk yılı ile ilgili bir konsept çerçevesinde oluşturulmuş. Bu yüzden yakında heryerde göreceğiz sanırım. Benim de çok hoşuma gitti kullandım. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Özel mesaj yazma yetkim yok.Sadece özel üyeler özel mesaj atabiliyor sanırım.Ben herhangi bir ajansta çalışmıyorum.Freelancer çalışıyorum.e-mail adresim profilimde var.Oradan iletişime geçebilirsiniz.
kolay gelsin herkese selamlar bu attığın tasarımı ham halini yükleme imkanın varmı ellerine sağlık iznin olursa babamın firmasına kullanmak isterim ben sizler kadar profesyonel değilim amatörüm saygılarımla.... ha babam inşaat malzemeleri satıyo
kolay gelsin herkese selamlar bu attığın tasarımı ham halini yükleme imkanın varmı ellerine sağlık iznin olursa babamın firmasına kullanmak isterim ben sizler kadar profesyonel değilim amatörüm saygılarımla.... ha babam inşaat malzemeleri satıyo