Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

50 adet resim dekupe işlemi için fiyat rica ediyiyorum - Türkiye Geneli

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
zamanında elemanın biri iş için gelmişti corel, photoshop biliyomusun demiştim evet biliyorum demişti peki dedim otur şurda bir kartvizit tasarla adam paint açıp kartvizit çizmeye çalışmıştı sonuç kovmuştum sözün özü herkes grafikerim diye gezerse olacağı budur işte bizde herkes herşeyi çok biliyor kusura bakma sana o fiyata bu işi yapacak geri zekalının aklına tüküreyüm her şeyin bir hakkı var

haticeyuksel

🌱Yeni Üye🌱
dekube işini hafife alıp dalga geçercesine bir fiyat söylemişler.Bir de bütçe kısıtlı diyorlar...

haticeyuksel

🌱Yeni Üye🌱
tabi tabii

millet ölmüş eşek arıyor galiba bu fiyatı yazarken insan utanır ya bari en azından 1tl deseydiniz 0,30 yada 0,50 diye fiyat mı olur bakkaldan sakız mı alıyosunuz :mad:

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mail atılmıştır yazısı görseydim bende ona atlardım, 30 kuruş ne a.q. bide üstüne gel bizi becer oldu olacak

sametayten

🌱Yeni Üye🌱
Ooo tam benlik iş. Ben yaparım. 3-4 saat içinde de teslim ederim. 300 tl'nizi alırım.

elegan41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emresahinoglu.com.tr
Acaba siz iş yaparken kuruş hesabına göre mi müşteriye teklif veriyorsunuz çok merak ediyorum? Ben bir sakız parası için fotoğrafın dekupe'siyle mi uğraşayım. Mahfettiniz lan ortalığıııııııııııııııııııııııııııııııı >:|>:|>:|

strangerz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dekupenin tanesini 10 TL'den yaparım işine gelirse işverenin. Grafikerliğin de bi asaleti var aç kalırım daha iyi :)

mubes

🌱Yeni Üye🌱
bütçeyi çok zorlamayın, suriyeli grafiker bulun...

mtuna

🌱Yeni Üye🌱
bir saat 100 $ sen istiyor duj verecek 50 $ daha
:D
:D

mugecudi

🌱Yeni Üye🌱
Grafikerleriniz izinden döndükten sonra 50 adet resmi bize 1tl den yapabilirlermi acaba? Sevgiler....

Sametastral

🌱Yeni Üye🌱
Çok üzülüyorum çok, bu dekupe işi çok meziyetli ve emek ister. Niçin bu kadar emeği çiğnersiniz. Gidiniz Çin'de ve Hindistan'da yaptırınız lütfen.

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar açıkça söyleyim işvereni cok da fazla haksız bulmuyorum, cünkü bu durumun bu hale getirenler sizlersiniz, iş benim olsun 3 krş olsun benim olsun diyip herşeye kefallerseniz işveren de bu durumu işte böle kullanır, hala görselleri bile görmeden ben 50 kuruşa yaparım ben 2 tl ye yaparım diyen arkadaşlar var aranızda kral çıplak, söyleceğiiniz şey yani kızgınlık öfke herneyse bunu bu duruma getiren sözde grafiker arkadaşlara söyleyin, piyasayı bok eden onlar

yapacağınız işin fiyatını siz belirleyeceksiniz işveren değil, cünkü işin olan işi yapacak olan emek ve zaman harcayacak olan sizsiniz, işveren ister kabul eder ister etmez bu da onun sorunu, fiyat belirlemeyi işveren yapanaz zaten buna hakkı da yoktur sadece bütçesini belirtir, sizin yapacağınız için fiyatını belirlemek işin içinde olmayan birinin hakkı değildir, o zaman piyasada tüm tüketim mallarının fiyatını önüne gelen herkes belirlesin ne güzel

Son düzenleme: