Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kırmızı daha çarpıcı vede konu türkçe olimpiyatları olunca kırmızı beyaz daha uygun düşmüş gibi geldi bana.çok iyi bir tasarım.ellerine sağlık arkadaşım.
kırmızı daha çarpıcı vede konu türkçe olimpiyatları olunca kırmızı beyaz daha uygun düşmüş gibi geldi bana.çok iyi bir tasarım.ellerine sağlık arkadaşım.
yorumunuz için teşekkür ederim, ben de size katılıyorum... ön tasarım olduğu için gelecek cevaba göre kırmızı rengi ikinci çalışmaya uygulayabiliriz...
ellerine sağlık. ikisi de birbirinden güzel. kırmızının çekiciliği her zaman için tartışılmaz tabii ama her ikisindeki renk uyumu ve renk kullanımı süper.
ayrıca müşteriye sunum aşamasındaki özeniniz, bütün grafiker adaylarına örnek teşkil ediyor.
ellerine sağlık. ikisi de birbirinden güzel. kırmızının çekiciliği her zaman için tartışılmaz tabii ama her ikisindeki renk uyumu ve renk kullanımı süper.
ayrıca müşteriye sunum aşamasındaki özeniniz, bütün grafiker adaylarına örnek teşkil ediyor.
yorumunuz için teşekkür ederim... bence çok önemli bir konu müşteriye tasarımı sunum ve sizde önemli bir konuya değinmişsiniz. eğer tasarımcı arkadaşlara örnek oluyosa çalışmalarım ne mutlu bana... bu konuda tasarımın müşteriye sunumu ayrıca ve daha geniş bi şekilde sitede paylaşılmalı bence...
Ersin kardeşim ellerine sağlık. Eğitim kurumlarının zaten bir resmiyet çizgisi vardır ve ben bu çizgiyi ikinci çalışmada görüyorum. Emeğine sağlık. Zaten seninle çalışırken de bu tarz çalışmaların hep gözüme batıyordu. Özellikle YUNEPO ile ilgili yaptığın çalışmalar. Başarılarının devamını dilerim.