road_runner başka bir bölümdeki, eleman arayan bir şirkete yaptığınız yoruma rasladım, şöyle yazıyordu;
Aranan özellikleri okurken bir an için aruz destanını okuduğumu zannettim.Sen bu kadar özelliğe sahip elemanı bul (tarzanca belki) kendimi boğaz köprüsünden atarım.E hadi bi mucize olduda buldun ki bu elemana vereceğin maaş ne kadar olacak?
yorumların çok ilginç, şirketin istediği özelliklere sahip çok inasan var ülkemizde, daha ilginç olan bi konu daha var, yöneticilerin buna müdahale etmemesi ?
bana yaptığın yorum için
16. madde: foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek yasak diye biliyordum,
anlaşılıyorki, diğer insanlara karşı yaklaşımında, gizli profil, ve takma isiminin arkasında, hakaret, alaycı bir tavır sergiliyorsun, bu gibi davranışlar kişinin kendi seçimidir, fakat ben bu sitede olduğum için mutluyum, ben kendi isteyimle kendi profil özelliğimi kullanarak seni yasaklar listesine alıyorum
şuanda bende bir kural ihlali yapıyor olabilirim, fakat bu söylediklerim aslında bir noktada birleşicek,
umarım hayatında bellirli bir mesleği seçersin ve o işde çalışarak, yaptığın işe inanarak başarıya ulaşmaya çalışırsın, kendine böyle fırsatlar yarattığın zaman, aslında bu çalışmanın çok amatörce olmadığını anlicaksın,
teşşekür ederim, çok teşvik edici bir yorum olmuş