Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

72.Kat

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
3DS MAX - Photoshop - Vray

35067641.jpg

Arkadaşlar 72. Kat isimli çalışmanın ismi benim için anlamlıdır, eleştiri ve yorumlarınızı esirgemeyin lütfen herkeze başarılar

Moderatör tarafında düzenlendi:

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma eline sağlık, biraz karanlık olmuş bilerek öyle yaptıysan emeğine sağlık.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

ibrahim_Esat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aspmerkezi.com
bunu tamamen el yapımı mı yani bu mükemmel bir şey aslında corel yerine bunu öğrensem olmaz mı ki

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Corel ve Freehand Programları ayrı bir mesleğin araçları, bahsetiğin programları, 10 yıldır kullanıyorum, evet bu iş tamamen el yapımı ama sen corel öğrenmeye başladıysan yolundan dönme derim, Corel ile bu gördüğün işleri yapabileceğin programlar birbirlerinden farklı, öğrenmesi zor ve meşagatli bir olay, 2 ayrı programı aynı anda öğrenmekde yanlış olur, Corel yanında ılıstratör veya Photoshop dercih etmelisin, bunları öğrendikten sonra, bir işe girip grafiker olursun, işini para karşılığı yapmaya başladığında olduğun şey; profesyonel grafikerdir, Grafik alanında yeteneklerini geliştirmen sana kalıyor, kendine ben grafikerim dediğinde, programları iyi kullanabiliyorsan, Corel, Freehand, Photoshop vs. Bu konularda kendini aştıysan, 3D dünyasına adım atarsın, zaten grafik geçmişin olduğu için, 3D yazılımları öğrenmek için çok çok zorlanmassın,

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık gökhan.. gözüme takılanları belirtmek isterim..

sahnenin genel ışıklandırması zayıf gibi geldi bana.. belki de yakalamak istediğin ışık bu şekildedir, bişey diyemem..
yatak örtüsü çok kaba görünüyo.. sanki halı gibi.. kaplaması değiştirilebilir..
cam materyalleri metal gibi görünüyo..

buna karşılık zemin kaplaması bence harika olmuş..
sandalye - masa takımı hazır model değilse eğer modellenmesi harika.. kaplamaları da aynı şekilde.. onlar çok hoşuma gitti..
ayakkabı ve elbise de güzel tamamlamış.. hazır model değilse güzel de modellenmiş..

oldukça güzel.. tekrar eline sağlık.. mümkünse wireframe halini de görebilir miyiz ?

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
72. Kat yazınca bende 72. kattan görünüm falan bekliyordum :) Oda görünümü güzel fakat camdan dışarı olan kısımda yani manzarada bir boğukluk var ama çözemedim birşeyler bozuk gibi orada...Karanlık olduğu için belkide...
Bu arada ayakkabılar güzelmiş bana verebilir misin ? :utann:

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Arizek camın önündeki saksı, masanın üzerindeki kitap, yerdeki bardak hazır model, yorumun ve eleştirin için tşk, fakat senin forma eklediğin hazır ışık kaynaklarını nasıl kulanıcam bir türlü türkçe kaynak bulamadım, duvardaki apliklere de ışık süzmesi vericektim, olmadı , panoramic ışıklardan, web diyorum, hazır ışığı seçiyorum, ayrlarıyla oynuyorum, olmuyor, sen daha önce bu ışıkları kullanmışmıydın, ayrıca bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok iyi olur,

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok detaylı kullanmadım ama bikaç deneme yapmıştım.. güzel de olmuştu..

eğer o konu ile ilgili bi ders bulursam gönderirim.. olmazsa vakit bulduğum bi ara kendim hazırlarım bildiğim kadarıyla..

matrockbilisim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mükemmel Bir Çalışma ancak Yorumunda Romantik demişsin Bende Duvarda Aynanın Yanındaki lambalara hafif bi ışık daha da tatlı olabilirdi. ellerine sağlık

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Mükemmel Bir Çalışma ancak Yorumunda Romantik demişsin Bende Duvarda Aynanın Yanındaki lambalara hafif bi ışık daha da tatlı olabilirdi. ellerine sağlık

sana katılıyorum, ışık süzmelerini yaptım ve çalışmayı arşive attım, bonkör yorumun için teşekkürederim :) yanlız mükemmel denmiyecek kadar fasat, amatör denmiyecek kadar iyi diyelim :) mükemel çalışmalar yapan insanlara ayıp olmasın, umuyorumki zamanla daha iyi işler ve senin de dediğin gibi mükemmel denilecek işler çıkartabilirim, çevremde öyle çalışmalar görüyorumki, gerçeğinden daha gerçek, kusursuz , inanılmaz emek verilmiş çalışmalar, onların yanında kendi çalışmamı çok çok basit görüyorum,

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com

road_runner başka bir bölümdeki, eleman arayan bir şirkete yaptığınız yoruma rasladım, şöyle yazıyordu;

Aranan özellikleri okurken bir an için aruz destanını okuduğumu zannettim.Sen bu kadar özelliğe sahip elemanı bul (tarzanca belki) kendimi boğaz köprüsünden atarım.E hadi bi mucize olduda buldun ki bu elemana vereceğin maaş ne kadar olacak?

yorumların çok ilginç, şirketin istediği özelliklere sahip çok inasan var ülkemizde, daha ilginç olan bi konu daha var, yöneticilerin buna müdahale etmemesi ?

bana yaptığın yorum için

16. madde: foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek yasak diye biliyordum,

anlaşılıyorki, diğer insanlara karşı yaklaşımında, gizli profil, ve takma isiminin arkasında, hakaret, alaycı bir tavır sergiliyorsun, bu gibi davranışlar kişinin kendi seçimidir, fakat ben bu sitede olduğum için mutluyum, ben kendi isteyimle kendi profil özelliğimi kullanarak seni yasaklar listesine alıyorum :)

şuanda bende bir kural ihlali yapıyor olabilirim, fakat bu söylediklerim aslında bir noktada birleşicek,

umarım hayatında bellirli bir mesleği seçersin ve o işde çalışarak, yaptığın işe inanarak başarıya ulaşmaya çalışırsın, kendine böyle fırsatlar yarattığın zaman, aslında bu çalışmanın çok amatörce olmadığını anlicaksın,

teşşekür ederim, çok teşvik edici bir yorum olmuş

Son düzenleme:

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hiç 72. kata çıkmadım ama dışarıdaki binalar 72. kata gre biraz fazla alttan gözükmüyo mu?
(Diğer yorumları okumadım,eğer başka arkadaşım bunu dediyseözür diliyorum.)

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Hiç 72. kata çıkmadım ama dışarıdaki binalar 72. kata gre biraz fazla alttan gözükmüyo mu?
(Diğer yorumları okumadım,eğer başka arkadaşım bunu dediyseözür diliyorum.)

:) bütün gökdelenler yüksek olduğu için manzara sana alçak geliyor :) karşıdaki binalar en az 100 katlı ve ben daha yukardan alsaydım, benim bina 400 katlı olurdu :) eğer aşağıdaki binaların altında otoyolu göremiyorsan sorun yok :) ama senimi kırıcam 32.kat olsun ozaman :)