Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

72.Kat

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık tebrik ederim.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Teşekürler herkeze, yoğun çalıştığım için çalışma ekliyemiyorum, fakat sitedeki bütün çalışmaları takip ediyorum ve hepsi birbirinden güzel, herkeze başarılar

yunushaytaoglu

🌱Yeni Üye🌱
Bende grafikerim corel,freehand,photoshop,quarkxpress,flash biliyorum. çook iyi ama bu programıda öğrenmek istiyorum nasıl başlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim el çizimimde iyi benim daha çok iç mekan çalışmaları yapmak istiyorum

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
arkadaşım sen biyerden başlamak istiyorsan, nereden başladığın hiç önemli değil, mantığını çözersen, her öğrendiğin bir noktada toplanır.

sGOODsITgets

🌱Yeni Üye🌱
72. Kat yazınca bende 72. kattan görünüm falan bekliyordum :) Oda görünümü güzel fakat camdan dışarı olan kısımda yani manzarada bir boğukluk var ama çözemedim birşeyler bozuk gibi orada...Karanlık olduğu için belkide...
Bu arada ayakkabılar güzelmiş bana verebilir misin ? :utann:
Bende katılıyorum sanki gökyüzü daha geniş olmalıydı biraz dar gibi geldi o yüzden aşağısı kalabalık gibi. Bakış açısı camın dibinden olsaydı doğruydu ama geriden bakınca yeryüzü aşağıda kalmalıydı bence. Ama yinede müthiş olmuş eline sağlık.

kalphhirsizi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım çalışman güzel olmuş ama en başta dikkatimi çeken şey, o yerdeki halının flu olması :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışman bende elime yerdeki kadehlerden birini alıp camın önüne oturmak isteği yarattı:)
gerekli yorumlar yapılmış fazla irdelemeye gerek yok yine başarılı bir çalışma eline,emeğine sağlık Gökhan...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Çalışman bende elime yerdeki kadehlerden birini alıp camın önüne oturmak isteği yarattı:)
gerekli yorumlar yapılmış fazla irdelemeye gerek yok yine başarılı bir çalışma eline,emeğine sağlık Gökhan...

Damlacım bu çalışmadaki yer çok masum biyer değil aslında :angel: o kadehi boşver derim,

yaklaşık 2 yada 3 ay önce senden bana bi amorti vurmuştu, kazandığım ancak çay parasını karşılıyabiliyor, :smile: ocak yada şubat ayında istanbula dönünce, şarap ve kadeh olmasa bile , elimdeki 5 tl' yi ince belli bardak ve çaya yatırabilirim, :smile:

bu çalışmada herkezin canı birşey istiyor, grafishop'a da çalışmadaki ayakkabıyı vericem daha, :rofl:

yorumların için teşşekürler, başarılar

cemoss

🌱Yeni Üye🌱
:alkis: arkadaş sen uçmuşsun ya tebrik ederim bende bu işlerin içindeyim harika olmuş

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel bir çalışma çıkarmışsın başarılar diliyorum