Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekürler herkeze, yoğun çalıştığım için çalışma ekliyemiyorum, fakat sitedeki bütün çalışmaları takip ediyorum ve hepsi birbirinden güzel, herkeze başarılar
Bende grafikerim corel,freehand,photoshop,quarkxpress,flash biliyorum. çook iyi ama bu programıda öğrenmek istiyorum nasıl başlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim el çizimimde iyi benim daha çok iç mekan çalışmaları yapmak istiyorum
72. Kat yazınca bende 72. kattan görünüm falan bekliyordum Oda görünümü güzel fakat camdan dışarı olan kısımda yani manzarada bir boğukluk var ama çözemedim birşeyler bozuk gibi orada...Karanlık olduğu için belkide... Bu arada ayakkabılar güzelmiş bana verebilir misin ? :utann:
Bende katılıyorum sanki gökyüzü daha geniş olmalıydı biraz dar gibi geldi o yüzden aşağısı kalabalık gibi. Bakış açısı camın dibinden olsaydı doğruydu ama geriden bakınca yeryüzü aşağıda kalmalıydı bence. Ama yinede müthiş olmuş eline sağlık.
Çalışman bende elime yerdeki kadehlerden birini alıp camın önüne oturmak isteği yarattı gerekli yorumlar yapılmış fazla irdelemeye gerek yok yine başarılı bir çalışma eline,emeğine sağlık Gökhan...
Çalışman bende elime yerdeki kadehlerden birini alıp camın önüne oturmak isteği yarattı gerekli yorumlar yapılmış fazla irdelemeye gerek yok yine başarılı bir çalışma eline,emeğine sağlık Gökhan...
Damlacım bu çalışmadaki yer çok masum biyer değil aslında :angel: o kadehi boşver derim,
yaklaşık 2 yada 3 ay önce senden bana bi amorti vurmuştu, kazandığım ancak çay parasını karşılıyabiliyor, :smile: ocak yada şubat ayında istanbula dönünce, şarap ve kadeh olmasa bile , elimdeki 5 tl' yi ince belli bardak ve çaya yatırabilirim, :smile:
bu çalışmada herkezin canı birşey istiyor, grafishop'a da çalışmadaki ayakkabıyı vericem daha, :rofl: