Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

8 GB ram için İşletim Sistemi Yardımı!!!

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
xp max 3gb ram destekler

vistanın herhangi bir sürümüyle 8gb ram kullanabilirsiniz
işlemciniz intel i7 olmadıkça her türlü programı vistada çalıştırabilirsiniz
i7 de adobe cs4 kurmanız gerekiyor cs3 ve altı çalışmıyor corel x4 kurmalısınız diğer programlar hakkında bilgim yok

xp pro 64 bit te 8 gb görülebiliyor onda bir sıkıntı yok

dombalak arkadaşımız haklı XP üzerinde 8 GB olarak görebilirsiniz ama işletim sistemi en fazla 3 GB kullanmanıza izin verir ve ramlarinizden istediğiniz performansı alamazsınız.Bu kayıp az da değil 5 GB a yakın.

8 GB dan yararlanmak için sizin sistem özellikleriniz için Vista Ultimate veya Windows 7 kullanmanızı öneririm.Biraz daha sabredip Windows 7 nin çıkmasını bekleyin.Bu sisteme XP ile işkence edersinizi.

aodak

🌱Yeni Üye🌱
cevaplarınız için teşekkürderim sanırım bende bu hafta içi wista ultimate 64 bit yükleyecegim win 7 tam çıkınca onuda denerim inşallah bu sistemden yeterli performansı alırım herkese kolay gelsin

Caddeci

🌱Yeni Üye🌱
herkes yazmışta arkadaşlar tmm ama bu arkadaş eğer tasarım veya grafik işiyle uğraşıyor ise vista genelde php sorunu veriyor bu 1 ve vista her önüne gelen bi sceneğe olmaz soru soruyor ama şuda bi gercek kimse Sp3 yükle dememiş ? bide şu olanak var 8 gb ram var sie onu destekleyen anakart ne acaba eğer anakart destekliyor ise Sp3 yüklemesi kaçınılmaz bişi olucak yoksa 8 i göremes bence ve win 7 demişsniz win 7 çıktı hemde tr si ama güncellemeler daha yok ortalıkta o yüzden win 7 olsa bile o kadar da faydalı olacağını sanmıyorum şahsen kurdum ve denedim faydalı olabildiysem ne mutlu iyi calışmalar

aodak

🌱Yeni Üye🌱
mrb anakartım ASUS P5Q SE P45 DDR2 S+GL PCIx 775p bu hafta yazılım konusunda bir degiştirme yapamadım ama sanırım bende forumdaki diger arkadalarında dedigi gibi xp pr0 64 bit yerine wista ultimate 64 bit e gececegim benim için photoshop quarke avid media composer edius after effect sound forge bu programlarda sıkıntı yaşamadan 8 gb performansınıda tam alabilecegim bir işletim sistemi lazım herkese kolay gelsin

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Windows 7 arkadaşım.
Süper hızlı bir makinen olur.
İstediğin her eylemide gerçekleştirebilirsin