Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

8 sayfalık broşür çalışması

begumelif

🏅Acemi Tasarımcı🏅
SKSg1.jpg

gRn0B.jpg

şimdi nasıl olmuş arkadaşlar
p9033.jpg

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
8 sayfalık broşürde yeşil renkler cok parlak kalmış özellikle kapaktaki ve yorucu gözüküyor...
ürünler havada kalmış gibi belki tasarıma uygun bir vitrin yapılabilirdi...birde kapağın arkasında firma bilgilerinin oldugu kısım ve ordaki görselin yan durması bana göre hatalı bir durum algıda seçiciliği zorluyor ve gereksiz bir hareket...

a5 broşüre gelince sağ tarafta yine renk uyumsuzlugu var bana göre sarıyla mor renkler uymamış...solda ise alttaki yazıların kenarlarını kabartmaya gerek yoktu keza font seçimide kalabalık bir yazı serisi için hatalı olmuş okunmakta güçlük çekiliyor...sürpriz kampanyalar yazısının alt kısmndaki görseli anlayamadım parçalanmış gibi bazı kısımları yok gibi duruyor zira orjinal bişeyse orda olmamış fazladan bence..köroğlu logosu orjinaldemi öyle kenarları beyazlı dicem ama sanmıyorum bana kalırsa logoların orjinalini bozmayın logoyu tasarıma uyarlamaktansa tasarımı logoya uyarlayın...Emeğinize sağlık

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Olumsuz yorum yapamıyorum nedense...Ben baktığımda görsel olarak çok başarılı bulamadım teknik açıdan üstadlar yorumlasın...İyi çalışmalar

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
çalışmalarında renk uyumsuzluğu var renkleri iyi kullanmak lazım

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
diğer arkadaşlara katılıyorum.

a5 için;
çok fazla obje kullanıldığından karışık duruyor yada düzenli değil...
fazla renk çeşidi kullanılmış, çok renkli...

diğeri için;
ürünler gelişi güzel yerleştirilmiş...
renk seçimi güzel, iç sayfalarda kullanılan fontların gözden geçmesi gerek.

başarılar...

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
şimdi nasıl olmuş arkadaşlar
p9033.jpg

Renkler güzel fakat elinde çantaları tutan bayan görseli resmi kalitesiz sanırım bulanık gözüküyor sizin acınızdan sıkıntı olabilir... sağ tarafta birbirine karışmış 200m karelik diye başlayan yazı alttakilerle birbirine girmiş gibi keza yazdıgınız ürün isimleri görünmüyor üstteki yazı yüzünden o yazıyı "suitmen" yazısının altına ufaltıp koyabilirisiniz bence...sağda en üstteki el yazısı fontunuda değiştirin derim okunması sıkıntı olan şeyler onlar...logonuz sade ve orjinal haliyle daha güzel olmuş...emeğinize sağlık

seluvenin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
bu bir önceki tasarıma göre çok güzel. arkadaşımıza katılıyorum. üstteki el yazısı fontunu normal yazı ile değiştirirseniz çok daha güzel ve okunaklı olur.

ceriya

🌱Yeni Üye🌱
çok karışık olmuş, ve önemlisi "süpiz" değil "sürpriz" yazılması gerekir. Kadınlı görsel güzel, fakat renkler yanlış kullanılmış. beyaz zemin bile görseli ön plana çok güzel çıkartırdı. diğer bir önemli mevzu da bir broşür de çok fazla font kullanılmaması gerekir, gözü yorar çünkü. burada gördüğüm kadarıyla 3 veya 4 font kullanılmış, teke düşürürseniz daha iyi bir görüntü elde edersiniz.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu kadar kişi yorum yapmış ama hiç biri iletişim bilgilerini kaldırmanızı söylememiş. Forum kuralları gereği kaldırılması gerekiyor. Çalışmaya gelince Erkek reyonunda - Bayan reyonunda yazdığınız fontu beğenmedim. Bir kaç yerde daha kullanılmış aynı font. Bir yerde harf eksikliği var onuda belirteyim. Mağazamızda yazmanız gerekirken mağzamızda olmuş. Bu çalışma biraz gözümü yordu. Ama bir sonraki düzelttiğiniz fena değil. Bayan görseli biraz bulanık. Arkadaşa katılıyorum. Biraz daha düzeltme yapılırsa güzel olacaktır. Eğer iş okeylenip baskıya gitmediyse. Elinize Sağlık... Devamını diliyorum.