Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

9 metrelik bez afis

balto

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

3.5 x 9 metrelik bir bez afis hazirlamam gerekiyor. Daha once bu kadar buyuk boy calismadim. Genelde Adobe Illustrator kullaniyorum tasarimlarim icin. Fakat bugun farkettim ki Illustrator da en fazla 578 cm lik bir dosya acilabiliyor.

Buyuk boy afis calisan var mi? Hangi program veya ne sekilde caliyorsunuz bu boy bir afis icin?

Bilgi verebilirseniz cok sevinirim.

Tesekkurler.

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
fhotoshop veya corelde çalışabilirsin ama Illustrator de' de ölçü ayarlarının olması gerekiyor ben Illustrator bilmiyorum ama mutlaka vardır. yoksa bile vectörel çalış ufak boyutlarda başka bir programda ölçüsüne getirebilirsin veya baskıya gönderdigin kişi ölçüsüne getirip basar

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
baskıya hazırlarken tabiki photoshop... tif formatı kaydedip gönderiyoruz...

N. Eser ULUHAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ajhans.net
Merhabalar,

3.5 x 9 metrelik bir bez afis hazirlamam gerekiyor. Daha once bu kadar buyuk boy calismadim. Genelde Adobe Illustrator kullaniyorum tasarimlarim icin. Fakat bugun farkettim ki Illustrator da en fazla 578 cm lik bir dosya acilabiliyor.

Buyuk boy afis calisan var mi? Hangi program veya ne sekilde caliyorsunuz bu boy bir afis icin?

Bilgi verebilirseniz cok sevinirim.

Tesekkurler.

Valla arkadaşım :) 3,5 - 4,5 + 3,5 + 4,5 olarak çalış :) Sonra birleştir :)

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
illustratorde çalışacaksan bir sorun yok derim ... nasıl olsa vectorel 35cmx90cm gibi hazırla sonra yüksek tiff kaydet (yada pdf) baskıda bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
ama baskı yeri tiffi bozar yada pdf açmayı bilmiyorsa ona bişi diyemem, (başıma geldi ordan biliyorum)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1.5 x 4 metre çalış, hadi onuda geçtim, yine ölçeklendirerek 75cm x 2m çalış?

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
parçalı olarak olarak çalışman en doğrusu photoshop derim ben

grafikermehmet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
CorelDRAW ben şu anda yaptığım işler var 10mx6m hiçbir sorun yaşamıyorum tşkler.

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Photoshopta 35cmx90cm "300 dpi" çalış baskıya gönderirken 350cmx900cm "72dpi" çevir hem hızlı hemde kalite kaybı yaşanmadan çözersin...

xxnesquik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel draw ı sana ilaç olarak yazıyorum :wink:

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
İllustrator & Photoshop hiç farketmez ıkısıde senı kurtarır ama bana sorarsan Photoshop derim :)

ferhat_-09

🌱Yeni Üye🌱
size en yardımcı olacak program büyük ebatlı levhalar da coreldraw dır.eğer ki ölçü çok büyük kasıyo diosanız mm olarak 10/1 olarak yapıp photoshop da tekrar 72dpi çevirip basabilirbisiniz.