Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

A4 BROŞÜR arka yüz ( Yorumlar Gelsin... )

mikail_58

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eslembrorarkakapakcopyc.jpg

eslembrorncopycopy.jpg

Benzer konular

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu fiyatlar günllük müdür?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ön sayfadaki hızlı tren görselinin çalışmada olması hata.Bu firma milleti hızlı trenle mi götürüyor?
Yazı fontlarını tekrar düşün.
Fiyatların üzerinde bulunan d.kdörtgen zeminin köşelerine verdiğin rectangle değerleri eşit değil.Özellikle sol alt köşe ben hatalıyım diye bas bas bağırıyor.
Aynı zemine orta ksımdan vermiş olduğun transparan efekt çalışmayı katlanmış da sonradan düzeltilmiş gibi gösteriyor.
Turuncu bölgenin alt kısmındaki cami fotoğrafı çalışmadan kopuk görünüyor.

Emeğinize sağlık diyor kolaylıklar diliyorum.

Son düzenleme:

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma güzel. Mart umre proğramı değil programı olacaktı heralde...

mikail_58

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ön sayfadaki hızlı tren görselinin çalışmada olması hata.Bu firma milleti hızlı trenle mi götürüyor?
Yazı fontlarını tekrar düşün.
Fiyatların üzerinde bulunan d.kdörtgen zeminin köşelerine verdiğin rectangle değerleri eşit değil.Özellikle sol alt köşe ben hatalıyım diye bas bas bağırıyor.
Aynı zemine orta ksımdan vermiş olduğun transparan efekt çalışmayı katlanmış da sonradan düzeltilmiş gibi gösteriyor.
Turuncu bölgenin alt kısmındaki cami fotoğrafı çalışmadan kopuk görünüyor.

Emeğinize sağlık diyor kolaylıklar diliyorum.

gusel yorumun ıucın tsk

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Birinci çalışmada tren resmi uçak resmi var ama otobüs resmi yok. Böyle olduğu için tren de çok tuhaf duruyor orada. İkinci çalışma çok hoşuma gitti onu da söyliyim. Birinci çalışmada da orta kısım çokhoş gerçekten.

mikail_58

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Birinci çalışmada tren resmi uçak resmi var ama otobüs resmi yok. Böyle olduğu için tren de çok tuhaf duruyor orada. İkinci çalışma çok hoşuma gitti onu da söyliyim. Birinci çalışmada da orta kısım çokhoş gerçekten.

çalışmam a4 2. olan görsel ön sayfa 1. görsel de arka sayfa olacak uzerınde degısıkleri yapıp öle sunum yapacagım