Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arka yüzündeki tabakların altına gölgelendirem yapabilirsin zeminle çok bütünleşmiş sanki onun haricinde güzel ve temiz bir çalışma olmuş elinize sağlık.
Arka yüzündeki tabakların altına gölgelendirem yapabilirsin zeminle çok bütünleşmiş sanki onun haricinde güzel ve temiz bir çalışma olmuş elinize sağlık.
bence gayet iyi bir çalışma emeğinize sağlık. ama demeyeceğim çünkü her çalışmanın kendine göre nazarlık bir kısmı vardır başarılarınızın devamını diliyorum...
Bence konsept olarak güzel çalışma olmuş sadece arka yüzdeki yazılar biraz daha birbirinden bağımsız olabilirdi.. çok iç içe geçmiş özelliklede üstteki yazılar..ama genel görünüm gayet hoş olmuş..elinize sağlık..
Bordo renkler içinde yemekler pek hoş durmamış bana göre. Geriye kalan tasarım çalışması amacına uygun. Beni rahatsız eden sadece bordo renk. Eline sağlık.