Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

AB Gençlik Projesine Afiş Tasarlanması

yardimu

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Avrupa Birliği Gençlik Programları Eylem 1.2 bazında kabul edilen " Sen Gelecekteki Bensin " Projesi için afiş tasarlanması gerekiyor. Sıradan bir tasarım olsun istemiyorum. Orjinal bir tasarım olmalıdır.

---------------------------------------------------------------------
Proje Özeti:

Yetiştirme Yurdu’nda korunma ve bakım altında bulunan gençler, 18 yaşını doldurarak yurttan ayrılır ve hayata atılırlar. Yurttan ayrıldıktan sonra ailesi olarak gördükleri gençleri ziyaret etme eğilimindedirler. Bu ziyaretlerin amacı eğlenmek, birlikte zaman geçirmek ve eski günleri yad etmekten ibarettir. Projemizin amacı, Yetiştirme Yurdu’nda kalan gençler ile yurttan ayrılmış kişilerin örgün eğitim metotlarını kullanarak bir araya getirmek ve karşılıklı öğrenme ortamını sağlamaktır.

Projemizi 3 aylık süreçte gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu üç aylık süreçte üç hafta sonunda Tokat Yetiştirme Yurdu’na ziyaret gerçekleştirilecektir. Üç hafta sonu planlanan ziyaretlerin ilk hafta sonunda “Geçmişe Yolculuk” konulu etkinlikler düzenlenecektir. Bu etkinlikler resim, ritim ve çeşitli atölye çalışmalardır. İkinci hafta sonunda, katılımcıların kendilerini tanımaları adına “ Kimim Ben?” konulu etkinlikler düzenlenecektir. Üçüncü hafta sonunda ise katılımcıların hayal gücünü sınırlarını zorlayacak ve kimliklerini belirleyecek “ Gelecekteki Ben” aktiviteleri gerçekleştirilecektir.

Proje boyunca, etkinliklerde karşılıklı öğrenmeyi ön plana çıkaran yaygın eğitim metotları kullanılacaktır.

Proje aktiF-İz Gençlik Topluluğu tarafından organize edilecektir.

----------------------------------

Örnek tasarımlarınızı cevap olarak buradan veya umityardimm@gmail.com adresine göndererek paylaşabilirsiniz.

Proje boyunca bizimle tasarımlar konusunda çalışmak, bu sayede kendini geliştirip CV'sine ekleyecek bir projesi olmasını isteyenler de benimle iletişime geçebilir....