Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Accord/uyum

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
accordsunumn.jpg

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş ve güzel bir çalışma olmuşş emeğine sağlık yosaaa...

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
güzel bir çalışma tebrik ediyorum siyah beyaz anlamını güzel bir görselle tamamlamış. ama kendimce düşünüyorumda çalışmanın tamamamı siyah beyaz olsaydı. birde yatay düşündümde sanırım yerinde bir tasarım olurdu.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş eline sağlık

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben olsaydım alttaki black white yazısını kullanmazdım. Tabanda ters t etkisi yaratmış. Buda çok istenilen bir durum değil.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş olmuş eline sağlık

güzeL çaLışma emeğine sağLık

hoş ve güzel bir çalışma olmuşş emeğine sağlık yoŞaaa...

Teşekkür ederim arkadaşlar.

güzel bir çalışma tebrik ediyorum siyah beyaz anlamını güzel bir görselle tamamlamış. ama kendimce düşünüyorumda çalışmanın tamamamı siyah beyaz olsaydı. birde yatay düşündümde sanırım yerinde bir tasarım olurdu.

Evet ,söylediğiniz şey denenebilir...İlginiz için teşekkür ediyorum...Deneyeceğim.

güzel bir çalışma olmuş eline sağlık

eline sağlık arkadaşımmm

İlginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar...

Ben olsaydım alttaki black white yazısını kullanmazdım. Tabanda ters t etkisi yaratmış. Buda çok istenilen bir durum değil.

Tabana ters etkiden kastımız nedir...Alt alanda sırıtan bir genişlik mi? (T cetvelinin duruşu gibi)

Çalışmada hiç kullanmamak mı? Black-white durumunu/uyumunu güçlendirmek için kullanmam gerekmez mi? Kaldırıp denedim...Buyrun.

Kendinizi benim yerime koyup ,sesli düşündüğünüz için teşekkür ederim Sayın Xavalon.

uyum2.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sansür numarası 8 i aslında yatağın etrafından da geçirmek görseli zenginleştirebilirdi..Ama genelinde tek rahatsız olduğum yatağın siyah alanıyla çerçevenin siyahının birbirine girmesi..Tebrik ederim güzel çalışma.

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence daha iyi olmuş. Çalışma akışını tamamlıyor. Dikey çalışma alanında Ters T komposizyon biraz çalışmayı aşağıda kapatmıştı. Şimdi ilerliyor göz çalışmada.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Zemin, Renkler, Sansür çok iyi..çok usta bir göz olmasamda 2. transparan 8 fazla gibi..Tebrikler ellerinize sağlık.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Sansür numarası 8 i aslında yatağın etrafından da geçirmek görseli zenginleştirebilirdi..Ama genelinde tek rahatsız olduğum yatağın siyah alanıyla çerçevenin siyahının birbirine girmesi..Tebrik ederim güzel çalışma.

Sansür numaramızı yatağın etrafından döndürmek çok kaba bir görüntümü oluşturur diye düşünmeye başladım.Yorumunuz adına teşekkür ederim creedwar.

Bence daha iyi olmuş. Çalışma akışını tamamlıyor. Dikey çalışma alanında Ters T komposizyon biraz çalışmayı aşağıda kapatmıştı. Şimdi ilerliyor göz çalışmada.

Bencede daha iyi durdu, ancak black-white durmunun zayıfladığını düşünüyorum.Teşekkür ederim.

Zemin, Renkler, Sansür çok iyi..çok usta bir göz olmasamda 2. transparan 8 fazla gibi..Tebrikler ellerinize sağlık.

Koltuktata bir beyaz birde zenci kadın var, sansür numarası 8 lerden biri siyah biri beyaz , Sansür rahatsız edici bir görüntü oluşturur, ayrıca koltukta zenci bayan üstte,rakamlardan ise beyaz olan üstte.. Başka başka mantıklarda daha yükleyerek sansüre estetik kazandırdığımı düşünüyorum:) umarım açıklayıcı olabilmişimdir...Teşekkür ederim émmst

Son düzenleme:

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
:)

Emeğine sağlık yoŞa çok güzel bir çalışma olmuş. 2. çalışma daha güzel geldi bana,birde siyah olan sekiz yatağın dışına çıkmasaymış diye düşündüm tabi bu konu hakkında fazla bir bilgim çalışmam yok sadece fikir :)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Koltuktata bir beyaz birde zenci kadın var, sansür numarası 8 lerden biri siyah biri beyaz , Sansür rahatsız edici bir görüntü oluşturur, ayrıca koltukta zenci bayan üstte,rakamlardan ise beyaz olan üstte.. Başka başka mantıklarda daha yükleyerek sansüre estetik kazandırdığımı düşünüyorum:) umarım açıklayıcı olabilmişimdir...Teşekkür ederim émmst

Ben teşekkür ederim açıklama için..:)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
10 üzerinden 9 luk bir çalışma olmus kesinlikle 2'nci calısma daha akıskan ve basarılı bir komposizyon olmuş
tebrik ederim kardeşim eline sağlık.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğine sağlık yoŞa çok güzel bir çalışma olmuş. 2. çalışma daha güzel geldi bana,birde siyah olan sekiz yatağın dışına çıkmasaymış diye düşündüm tabi bu konu hakkında fazla bir bilgim çalışmam yok sadece fikir :)

Siyah sekizin yatağın dışına çıkmasından ziyade, yatağın düzlemine göre durması-katmanlaşması düşünülebilirdi aslında...Yorumun için teşekkür ederim filizdmr:)

Ben teşekkür ederim açıklama için..:)

Rica ederim émmst:)

10 üzerinden 9 luk bir çalışma olmus kesinlikle 2'nci calısma daha akıskan ve basarılı bir komposizyon olmuş
tebrik ederim kardeşim eline sağlık.

Beğenin için teşekkür ederim Selim, okadarda iyi değil :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tabanda "black white" yazısının kullanımı hoş durmamış dicektim ki, kaldırmışsın :)Çok iyi görünüyor bu haliyle canım.
Onun dışında her zaman ki gibi şaşırmadım...gayet başarılı ve güzel bir çalışma olmuş.

Ellerine sağlık YoŞa' cım.

Kolay gelsin .

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim canım benim...

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
guzel calısma ellerınıze saglık ... yatay olarakta gormek ısterdım...renk uyumu cok hos olmus...basarılar:)