acil kaplumbağa resmi lazım şimdiden teşekkürler
horaburhan ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Eyl 2008 Mesajlar 119 Tepkime puanı 5 Yaş 63 12 Şub 2009 #1 acil kaplumbağa resmi lazım şimdiden teşekkürler
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 12 Şub 2009 #2 Aradıgınız resim mi, fotoğraf mı, vektör mü? Resim çizilir, Fotoğraf çekilir=) Vektörel: Çözünürlükten bağımsız, detay kaybetmeksiniz her bir boyutun yeniden ölçeklendiribeldigi çizimler. Siz hangisini arıyorsunuz? Resim demişsiniz vektörel topigine açmışsınız, sanırım aradıgınız FOTOĞRAF... https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 Kolay gelsin. Son düzenleme: 12 Şub 2009
Aradıgınız resim mi, fotoğraf mı, vektör mü? Resim çizilir, Fotoğraf çekilir=) Vektörel: Çözünürlükten bağımsız, detay kaybetmeksiniz her bir boyutun yeniden ölçeklendiribeldigi çizimler. Siz hangisini arıyorsunuz? Resim demişsiniz vektörel topigine açmışsınız, sanırım aradıgınız FOTOĞRAF... https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 Kolay gelsin.
mum_alevi ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Şub 2009 Mesajlar 152 Tepkime puanı 3 12 Şub 2009 #3 Bir konu hakkında not düşmek istiyorum. Kullanacağınız resimlerin lisanslı olup olmadıkları hakkında bilgi edinmenizi öneririm. Hem yaptığınız çalışmalar boşa gitmesin. Hemde başınız ağrımasın...
Bir konu hakkında not düşmek istiyorum. Kullanacağınız resimlerin lisanslı olup olmadıkları hakkında bilgi edinmenizi öneririm. Hem yaptığınız çalışmalar boşa gitmesin. Hemde başınız ağrımasın...
horaburhan ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Eyl 2008 Mesajlar 119 Tepkime puanı 5 Yaş 63 12 Şub 2009 #4 BLUEDEN Çok özür dilerim, alel acele yazdım. Resimler harika fakat vectörel lazımdı. Şimdiden teşekkür ederim.
BLUEDEN Çok özür dilerim, alel acele yazdım. Resimler harika fakat vectörel lazımdı. Şimdiden teşekkür ederim.
dorad 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Eki 2007 Mesajlar 914 Tepkime puanı 59 13 Şub 2009 #5 RapidShare: Easy Filehosting
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 13 Şub 2009 #6 horaburhan' Alıntı: BLUEDEN Çok özür dilerim, alel acele yazdım. Resimler harika fakat vectörel lazımdı. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Estafurullah ne özürü...sadece belirtmek istedim, ne istediginizi bilmezsek, nasıl koyarız değil mi? Hmm...benim elimde bir adet var .eps umarım işinizi görür. Zaten dorad hanım da eklemiş. Buradan İndirebilirsiniz. Kolay gelsin.
horaburhan' Alıntı: BLUEDEN Çok özür dilerim, alel acele yazdım. Resimler harika fakat vectörel lazımdı. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Estafurullah ne özürü...sadece belirtmek istedim, ne istediginizi bilmezsek, nasıl koyarız değil mi? Hmm...benim elimde bir adet var .eps umarım işinizi görür. Zaten dorad hanım da eklemiş. Buradan İndirebilirsiniz. Kolay gelsin.
horaburhan ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Eyl 2008 Mesajlar 119 Tepkime puanı 5 Yaş 63 13 Şub 2009 #7 Teşekkür ediyorum, sevgiyle kalın.