Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

acil yardım kendi fotomu nasıl buna çeviririm?

onnores

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım war kendi fotografımı nasıl bu şekilde çevirebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşşekür ederim
pPiny.png

Son düzenleme:

Benzer konular

cesotti

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanırım eklemeyi unutmuşsun

onnores

🌱Yeni Üye🌱
yok ekliyemiyorum link istiyor linkide yok pcmde kayıtlı nasıl eklicem:((

onnores

🌱Yeni Üye🌱
yok denemedim nasıl yapılıcagını bilmiyorum ki bu programı çok çok az biliyorum arkdşlr nasıl yapılıcagnı öğretin allah rızası için:(:(

BREWJKR

🌱Yeni Üye🌱
IntoCartoon Pro v3.0 programını pc'ye kur daha sonra çalıştır.Resimi sahneye ekle Ctrl+I tuslarına bastıktan sonra gereklı ayarlamaları istediğin şekile göre düzenle...

onnores

🌱Yeni Üye🌱
evet denedim fakat bunun gibi olmuyorr çünkü bu daha somut bi resim benm gönderdgm cartoon değil profosyonel bi programla yapılmışa benzio illustrator la yapılamaz mı?

BREWJKR

🌱Yeni Üye🌱
Intocartoon basit olur diye onu söledim illustrator fazla kullanmıyorum.Kusura bakma..
Ama istersen photoshop'ta da yapabilirsin.

hkner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşım. eklemiş oldugun resme baktım. ve kendi resmını bu sekılde yapmak ıstıyorsun anladıgım kadarı ıle. eklemıs oldugun resım programın lıne ıle cızılmıs cok basır bır resim. ve sadece koltuk altında hafıf golgelendırme ozellıgı olan bır resım... bu el ıle cıızlmıs ve basır bır ıslem. sımdı sen kendı resmını buna cevırmek ıstıyorsun. normal bır gotoyu sak dıye buna cevıremezsın bıldıgım kadarı ıle. photoshopta bıraz ugrasman lazım. ama o kadar zahmetlıde gelebılır sana. en kolay yolu. cozmek ıstedıgım resmı ıllıstratorde ac ve resmı kılıtlekı cızme esnasında kaymasın. sonra pen toolu sec ve dıs hatlardan uzerınden cız 5 dk cızersın. golge koymak ıstedıgın yerlerıde golge seklınde cızıp yerlı yerıne koydunmu tamamdır.

serdarock61

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim illustratorda yapabilirsin live trace yapacaksın resmi seçip yukardan oradaki renk değerlerini değiştirerek

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
resmi göm sonra live trace özelliğini kullan ordan ayarlamaları var.anahatlarına çevirdikten sonra gövde kısmını gri yapabilirsin yada photoshopta stamp filtresini kullan.daha olmadı bana gönder yapayım.:)