Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil yardım lütfennnn

macserver

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İllustrator CS6 dosyalarımın hiç birini açamıyorum. Hepsinde aynı hatayı alıyorum. The file "......ai" is in an unknown format and cannot be opened. mesajını alıyorum. Oysa Eski yeni versiyonlar arasında dosyada açmıyorum daha önce kullandığım dosyalar hepsi. Ne yapabilirim.

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
1.Bilgisayarınızı virüs taramasından gecirin

2. Illustrator prog. çalıştırırken Ctrl+Shift+Alt (Command + Option + (Mac) Shift) basın karşınıza açılan pencereden Yes basın
program açıldıktan sonra dosyanızı acın

3. Dosyanızı açılmazsa dosyanın konumunu , klasör adını ve dosya adını değiştirin
Dosyanız masa üstündeyse D sürücüsüne yükleyin ve buradan acın

Son düzenleme:

serkanbens

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cannot open the file "fiyat listesi.indd" Adobe İndesign may not support the file format, a plug-in that supports the file format may be missing, or the file may be open in another application.

Bende ındesıgn'da bu hatayı aldım. bende mi aynı işlemi yapmalıyım ?

macserver

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1.Bilgisayarınızı virüs taramasından gecirin

2. Illustrator prog. çalıştırırken Ctrl+Shift+Alt (Command + Option + (Mac) Shift) basın karşınıza açılan pencereden Yes basın
program açıldıktan sonra dosyanızı acın

3. Dosyanızı açılmazsa dosyanın konumunu , klasör adını ve dosya adını değiştirin
Dosyanız masa üstündeyse D sürücüsüne yükleyin ve buradan acın

MAC te çalışmıyorum yalnız PC ortamında da belirttiğiniz kestirmeler işe yaramıyor maalesef... PC için ayrı bir kestirmemi var acaba?

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
MAC te çalışmıyorum yalnız PC ortamında da belirttiğiniz kestirmeler işe yaramıyor maalesef... PC için ayrı bir kestirmemi var acaba?

Programı calıştırmak için cift tıkladıktan sonra hemen Ctrl+Alt+Shift yapmalısınız

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
cannot open the file "fiyat listesi.indd" Adobe İndesign may not support the file format, a plug-in that supports the file format may be missing, or the file may be open in another application.

Bende ındesıgn'da bu hatayı aldım. bende mi aynı işlemi yapmalıyım ?

Proğramınıza pulgin kurmuşsanız ve onu kaldırın ve öğle deneğin

serkanbens

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Proğramınıza pulgin kurmuşsanız ve onu kaldırın ve öğle deneğin

Hayır hiç bir şey kurmadım. Indesign kuruldu hiç bir şey eklemedim. Açıp kapatıyordum birden çalıştığım kataloğu açmadı ve böyle bir hata verdi. Ama başka dökümanları açıyor.